Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to bylo opět těsně pod hranicí únosnosti, ale taková zářná jména jako Sly, Isham, Statham, Franco, poslední jmenovaný v poněkud netypické roli úlisného záporáka, mě holt vždy nějak ukecají i beze slov. Jason kromě nasraného pohledu dost často "sekal hlavy", takže nač kritizovat a hledat blechy. Holčička se chovala statečně a byla moc milá a krormě akce došlo po Slyovsku též na pár kořeněných i vtipných scén jako např. v závěru: "Budu na tebe čekat." Já taky, na další podobné role a filmy mnou milované a opěvované. ;-) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"FINISH YOUR BREAKFAST." ---------- To sú teda grády! Už veľmi dlho som nepociťoval takú satisfakciu z toho, ako banda vyšľahaných buranských redneckov dostáva nekompromisne na hubu. A poriadne. Statham to tu prekvapivo drží solídne hore (keď vezmeme do úvahy, že je jak poleno, čo sa tvári v každom filme rovnako) + Franco ako vždycky. Máme tu taktiež tri či štyri sexy ženy, škoda, že polka z nich bola na cracku, ah, nevadí, dalo sa. Väčšina takýchto (a vlastne skoro všetkých) akčňákov trpí klasickou nekonzistentnosťou (funguje to aj reverzne) v zmysle, že napríklad v úvode filmu protagonista bez nejakých väčších problémov v rozmedzí niekoľkých sekúnd rozbije partu piatich chlapov, postupne je však voči protivníkom slabší a zo záverečným bossom si nevie poradiť niekoľko minút, pričom je sám a spravidla je rovnaký stokár, ako tí na začiatku filmu. Tu sa táto otravná trestuhodnosť nediala a aj ten záverečný notorický "stone-cold killer" bol hotový v rámci niekoľkých desiatok sekúnd. A to veľmi cením. PS: Čítam, že scenár mal byť pôvodne pre piaty diel filmovej série Rambo, ale Stallone ho prenechal novému filmu a zostal produkovať. Mne skôr príde, že ten istý výplod použil dvakrát, lebo toto a Rambo V je s mini obmenami ten istý film. Doslova x) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Od Stathama se asi dá i čekat více, ale zase jako nějaké přehnané herecké charaktery ne, takže v tomhle ohledu spokojenost. Pravda, motorkáře nemusem zrubat tak rychle, mohli tomu, co jde Stathamovi nejlépe vymezit trochu více času. Z Franca jsem ještě pořád rozpačitý, pořád nevím, co si o něm myslet. Winona mi už zase zahejbala... no, prostě ji pořád rád vídám ve filmech. Slušný průměr. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tak hodinu a čtvrt musí člověk zkousnout všechny ty předvídatelné a klišé situace, řečičky, školu, šikanu, přemoudřelou dcerku, řeči o mamince, šerifa atd. atd. A když konečně dojde na akci, zase je sestříhaná tak blbě, jako bych se díval na Kobru 11, i když i tam ty scény dávají nějaký smysl a pocit, že vím, co se v té akční scéně děje. Tady je to takové nijaké, a i když je Statham dobrý drsňák, nemá moc příležitostí ani šancí, aby z jinak převážně rodinného filmu udělal to, čím film měl být - tedy akční béčko ve starém stylu. Kurňa, málem bych zapomněl, a hraje v tom Winona Ryder. :-) Blbě. Jo, a který špičkový agent si nechá v garáži každému kolemjdoucímu na očích tajné materiály o své osobě? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ááááá, stará dobrá klasika. Stallone jako scénárista nezklamal a naservírovali nám s Feldrem Jasona coby policistu-vdovce, který dostane do kriminálu motorkářský gang a odjíždí s dcerkou na rok relaxovat na venkov. Jenže jak už to tak bejvá, čert nikdy nespí a policajt je ve službě pořád. Střílení, bouchání, mlácení, autonahánění a zmalovaná Winona. Všechno co jsem chtěl, jsem dostal. A kdo čekal něco jinýho, je tele. 80% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Inspiraci filmoví tvůrci čerpali z knihy "Homefront" Chucka Logana. (Conspi)
  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama