Reklama

Reklama

Můžeme dál?

(pořad)

Obsahy(1)

Vítejte v novém soutěžním pořadu České televize, který není jen o vědomostech, ale také o vás a místě, kde je vám dobře. Soutěží budou provázet Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček.
Města, vesnice, samoty, osady kolem řek a rybníků. Vily, statky, sídliště, farmy, hausbóty… Ve všedních chvílích i v okamžicích, kdy něco zvláštního zažíváme. Tam všude bude od září Česká televize. Jací jsme a jak žijeme? Jak dobře známe místa, odkud pocházíme a kde bydlíme? A jsme vůbec tak uzavření, jak se o nás říká, nebo dokážeme být otevření, bezprostřední a soutěživí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

xenopus 

všechny recenze uživatele

Na Taxík jsem občas při večeři koukal, ale teď nevím, na co budu koukat. Na Můžeme dál? ale určitě ne. Otázky kolikát zajímavé, ale zpracování bída... Žádný z dvojice moderátorů není vtipný, "vtipy" Tomáše Měcháčka místy trapné a Miluše Bittnerová mi zkrátka není sympatická. No uvidíme, jak budou vypadat standardní díly, které budou zřejmě mít kraší stopáž. Jo a zajímalo by mě, zda budou jezdit na Segwayích i v zimě - ačkoliv, možná se ani zimních dílů nedočkají. Add po několika při večeři zkouknutých dílech: zvyšuju na silnou 1*, trapná intermezza z pilotního dílu jsou vynechána jde tu čistě o soutěž, za což palec nahoru. Taxík mi to ale nenahradí, říkejte si co chcete. Jen je mi podezřelé, jak často natáčeli v Lovosické marině, na to, že mohli točit kdekoliv :-). ()

-henry- 

všechny recenze uživatele

PRVNÍ DÍL: Velmi slibný a dobře vymyšlený formát (reflektuje touhu šmírovat ostatní, přitom člověk musí zapřemýšlet, vidíte lidi, kteří by se do televize normálně nehrnuli, tomu odpovídají i "otázky na míru"). Otevírací hraná moderátorská scénka jako obvykle velmi rozpačitá (ale ty nefungují snad na žádné tuzemské televizi - pozornost zbytečně strhávají nepodstatné divákovy otázky). Další scénky, po vyjasnění vztahů, už byly lepší. Ale o nich to na štěstí není: v přímém kontaktu jsou moderátoři na zdejší "masovku" nezvykle prostopážní (Měcháček je něco mezi Petrem Čtvrtníčkem a Liborem Boučkem, Bittnerová zase variace na Veroniku Žilkovou), celkové zpracování pořadu mi přijde výrazně nápaditější než u neustále zmiňovaného Taxiku. Za tři díly už budou všichni chápat vo co go a nikomu to zmatečné nepřijde (i když není tak složité pochytat to už na poprvé ;)). Serióznější fanoušky vědomostních soutěží typu Riskuj nebo brňáckého AZ-kvizu neuspokojí, protože pořad na ně ani není cílen (jeho záběr je širší). DODATEK: viděl jsem podruhé náhodný díl - snad z Kroměříže - a to bylo explicit nůďo: jedna část ze starobynce a druhá z křesťanskýho gymplu. Moderátoři se snažili to rozhejbat a rozjuchat, ale špatný a křeč. ()

Reklama

reditelka 

všechny recenze uživatele

Vědomostní soutěž (to mají lidi rádi) spojíme s voyeurským lezením do soukromí (to mají lidi ještě radši) a máme tu zbrusu nový pořad. Nesympatičtí moderátoři a kombinace soutěže s lezením do soukromí, zřejmě odkoukaná na Primě, je v tomto složení úplně mimo. Dávám 1* za to, že i v takovémto paskvilu se můžete něco dozvědět. ()

spageta odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč místo oblíbeného a inteligentního Taxíku, začali vysílat tuhle slátaninu!!! Jinak se to ani nedá nazvat. Mám ten dojem, že se Česká televize začíná pomalu přibližovat nově, primě a jim podobným zhovadilostem. Za chvilku začnou vysílat talenty, big brothery a výměny manželek. Až se tak definitivně stane, televizi vyhodím z okna. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž nemůžu psychicky rozdýchat. Jasná ukázka diskrimanace českého obyvatelstva. Čechům se dávají težké otázky a cigánům primitivní. No ale nejvíc mě rozsekalo, když špíny co žijí z našich peněz ani neví jaké zvíře je v českém státním znaku. Jejich odpovědi: tygr a drak. Hlavně že špíny ví, kdy a kolik mají dostat sociální dávky! Debilové ani nevědí, kolik dní má přestupný rok. Jejich odpověď: 12. To bych se z toho posral. A už raději nepíšu o tom, kolik ty šmějdi dostanou šancí. Vyblejou devadesát odpovědí a stále mají možnost soutěžit. Čech řekne jednu špatně a už: je nám líto. Špatná odpověď. Tenhle pořad je zasraná sionistická sračka! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama