Reklama

Reklama

The Conspiracy

  • Austrálie The Conspiracy (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva filmoví tvůrci zvolili za objekt svého nového projektu možná trochu bláznivého konspiračního teoretika. Snaží se mu vetřít do přízně, díky čemuž získávají zajímavý materiál. Jednoho dne ale teoretik zmizí. Začaly jeho teorie odkrývat pravdu ohledně vděčného tématu 9/11? Stal se nepohodlným a byl odstraněn, nebo se jen skrývá za účelem posílení svých bludů? (Abes)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Podle mě hodně zdařilý found footage počin, ze kterého originalita a nevšednost přímo čiší. Už sám námět stojí za pozastavení a všechno je tak nějak precizně poskládané dohromady, že v konečném výsledku ani nemám pocit, že bych koukal na film, tak moc mě to vtáhlo . Přišlo mi to jako nějaká reportáž ze zpráv nebo dokument - tak uvěřitelné se to pro mě stalo a především proto dávám tak vysoké hodnocení. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Hmmm... na úvod hneď poviem, že o horor nejde.... to je sprostosť. Každopádne je to zaujímavý námet, ktorý aj napriek tomu, že sa vlastne nič nedeje upúta. Fakt som zo začiatku sedel, pozeral a vravel si, že to proste musí byť dobré. Všetko akosi zapadalo a ja som si krochkal v kresle a potom to prišlo... prišiel záver, ktorý tvorcovia odjebali najblbším možným spôsobom... a až potom som si uvedomil, že ten film bol vlastne zlý. Celé to čo ma vťahovalo do deja bola len kopírka dokumentov typu Zeitgeist a keď tvorcovia mali prísť z niečím novým a zakomponovať tam ten následný hon a thrillerové prvky, tak sa prejavilo ich diletantstvo. Trestuhodne nevyužité a nedotiahnuté. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Sice poněkud čitelný, ale jinak velmi příjemný thriller. Sluší mu jak zvolený found footage formát, který naštěstí není přepálený, tak rozdělení na dvě poměrně odlišné poloviny. Hodně to těží z atraktivity námětu, ale na tom přece není nic špatného. Možná by to chtělo větší cit pro detail, ale tak stačilo... ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Ach ty konspirační teorie.. Ne že bych byla naprostý skeptik, ale znáte to, lidé věří rádi tomu, co si přejí, aby bylo pravda. O dost horší je, když se to vymkne kontrole, jako v případě hlavních postav. Dokument v dokumentu o lidech, kteří se rozhodnou prozkoumat a ponořit se do různých konspiračních teorií, které jim postupem času začnou lézt na mozek. Bohužel přesně tahle část, o které jsem si myslela že zaujme, mě paradoxně po celou dobu nejvíce nudila. Ne že by to sledování bylo vyloženě mučení, ale pár zvratů a akce bych určitě s radostí přivítala. Co mi ovšem tu nezáživnou část vynahradilo a dalo důvod ke 3*, je posledních 30 minut. Někdo možná bude nesouhlasit, ale určitě stojí za to si počkat a prokousat se k poslední půl hodině. Aneb bacha na zvědavost, často vede k posedlosti a je dost pravděpodobné, že tím někoho naserete. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nápad zaujímavý, len čo z toho, keď ten obsah bol plný faktických chýb a táranín niekde z inej dimenzie? Ani po pocitovej stránke to na mňa nezapôsobilo a o horore v duševnej rovine tiež nemôže byť ani reči. To už si radšej pustite staré zlaté Lake Mungo (2008), ktoré vám určite nejaký ten negatívny pocit navodí. Záver taktiež vyšumel do prázdna, ani si neviete predstaviť tú úľavu, keď to konečne skončilo. Na hranici odpadových záležitostí. 30/100 ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama