Reklama

Reklama

Ben a Kate

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 6
USA, 2012, 16x21 min

Hrají:

Dakota Johnson, Echo Kellum, Lucy Punch, Nat Faxon, Maggie Elizabeth Jones, Geoff Stults, Bruce McGill, Rob Corddry, Lauren A. Miller, Melinda McGraw (více)
(další profese)

Ben a Kate jsou bratr a sestra. Jejich vztah je někdy komplikovaný, ale společná výchova Katiny pětileté dcery je veliká zábava. Zvláště pro Kate, která se musí potýkat s Benovými bláznivými nápady... (oficiální text distributora)

Videa (31)

Ukázka z filmu 6

Recenze (7)

Chen 

všechny recenze uživatele

Pro mě slušně zábavné. Dokáži pochopit, že někomu postavy nesedly, ale mě naopak velmi baví, protože dobře balancují na hranici (ne)snesitelnosti. Humor z mého pohledu funguje, takže dám seriálu šanci. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Další ničím zajímavý sitcom, který moc nepobaví. Jednoznačný adept na brzké zrušení. 40% ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nezajímaví aktéři, absence humoru. Je až fascinující, kolik "vtipných" scén bez patřičné pointy lze nacpat do 24 minut. Ben and Kate je jedna velká křeč a nenabízí nic, co by mě u seriálu udrželo. Pilot - 40 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kate je obyčejná holka, sympaťačka, která má 5letou dceru, taky správnou (má potenciál; připomíná mi Chloë Moretz), ale taky má bratra Bena, který je nevtipný debil, který mě akorát sere (něco jako Zach Galifianakis v Due Date nebo Paul Rudd v Our Idiot Brother nebo Will Ferrel ve většině svých rolí). Možná z toho bude průměrný rodinný sitcom, ale Bena nepřekousnu. Nemůžu doporučit. ()

Galerie (13)

Související novinky

Reklama

Reklama