Reklama

Reklama

Max Fischer, bývalý příslušník speciální vojenské jednotky, je najat, aby chránil problémovou puberťačku Ninu. Její problém spočívá v tom, že se stala svědkem brutální vraždy a jedni velmi zlí lidé si přejí, aby byla velmi...mrtvá. Max a Nina jsou na útěku z vražedných spárů dealera Thomase Backera, kterého nikdo a nic nezastaví...Samotář Max a osiřelá Nina se sblíží – z cizích lidí se stanou přátelé, kteří se na sebe mohou spolehnout a tím si vzájemně krýt záda. Max a Nina se dostanou pod ochranu bývaleho Maxova „kamaráda ve zbrani" – hendikepovaného Ruddiho – ovšem jedná se o bezpečí pouze dočasné. Posléze nalézají útočiště u Sáry – Maxovy životní lásky. Hrají závod s časem, ale Sáře se podaří objevit dvě únikové cesty do bezpečí před zběsilým Backerem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

dospely seriozny film, ktory sa nesnazi byt cool, a v ktorom perfektne funguje drama, ako aj akcia. pribeh sice jednoduchy, ale scenar a rezia nadpriemerna. akcne sekvencie perfektne nasnimane ze clovek zabudne aj dychat.hollywoodski rutineri akcnych trhakov by si mali zobrat priklad.Til Schweiger je vyborny herec aj reziser. klobuk dole. 90% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDYŽ MĚ NAŠLI TAM, NAJDOU MĚ VŠUDE.“ … ,,NE, KDYŽ PŮJDEŠ SE MNOU“.…“ /// Svědek, kterýho se snaží zlikvidovat sráč pracháč, kterej místo aby bručel s Rathem, může - díky prachům flirtovat s Pancovou. Nina záhy zjistí, že Max je ten… dobrá přestřelka po ,,nutným“ úvodu a fakt, že Til Schweiger nechává zbytečně moc vykecávat lidi kolem sebe. Naštěstí mívá i dobrý nápady. Třeba ten, jak vyřešit problém…Škoda toho plkání. Hodnotu má nulovou a celkovýmu výsledku kurevsky škodí. Že nemá dceru hezčí? To je věc názoru, stejně jako to, že dlouho zdá se bejt ,,Ochránce“ tím nejlepším, co jsem z filmový dílny brouka pytlíka německýho filmu viděl. Til zvládá akci, napětí, moc mu nejde citová linie a ty kecy – to je fakt hnus! Tile, kurva, kdybys zapracoval na vodsejpání děje… bohužel v závěru je to taková klasika – pravděpodobnost se rovná nule. Strašně moc bych ti chtěl dát víc než než 3*, ale ty emoce… ty kecy… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu zjistit, jestli všeuměl Schweiger trumfne všeuměla Sandlera. (já doporučuju to nezkoumat, Zkoukni ,,Ochránce“ a táhni…) 2.) Chystám se hlídat. Nevím, kolik si mám vzít zásobníků? 3.) Thx za titule ,,smith22“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Málokedy vidíte herca prebíjať tak často ako je tomu u Tilovho akčného žánru. Zvládol internú akciu, streľbu, dialógy, prienik do duše, prízemnosť a osud. Nezvládol spomaľovačky, rýchly záver, prílišný happyend. Ochranca ale nie je len debilný názov americkej produkcie so svalnáčom v hlavnej úlohe. Je osobitým režijným počinom, ktorý na začiatku štartuje s nulou na konte a ja ako divák som mu body prideľoval každou ďalšou osudnou epizódou. Príjemné. (videné 24.06.2019, JOJ archív) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát ohrané téma o nepohodlném svědkovi, tentokrát v německém balení, a Til Schweiger nestíhá měnit zásobníky, zatímco protivníci si jdou bez pudu sebezáchovy pro nějakou tu kulku. Přestřelky a další konfrontace se zlem jsou sice velmi svižné a zdařilé, vedle toho tu však chybí cokoli, co by děj pohánělo kupředu. Snaha o přesah nevychází, sbližování se s bývalou partnerkou neuspokojí, kontrastní vztah ochránce x svědek ne vždy využije svého potenciálu. Schweiger, který u našich západních sousedů patří k největším hereckým hvězdám a občas se objeví i v některém zámořském kousku, se stejně jako zbytek osazenstva pohybuje po jasně určených drahách (kdy příliš nepřekvapí) až do nevyhnutelného předvídatelného finále. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Luxusná prvá hodina bola zdevastovaná druhou. Krásna akcia, uvedenie od deja, prestrelky, napätie a následne siahodlhé dialógy, ktoré nikam neviedli. Finálny masaker mohli kľudne spraviť tak ako v Skyfalle a vôbec by mi to nevadilo. Východzí bod na to mali dobrý. Takto to vyznelo len ako finále na pozadí dlhšieho konfliktu a spleti udalostí. Til ako bývalý vojak ( kde som to už zažil?? ) s tým svojím drsným pohľadom a skvelou technikou práce so zbraňami ma potešil. Til ako režisér už ale nie. Zbytočne dlhé, strata tempa. Pozeratelné, ale radí sa k ostatným filmom s touto tématikou a nejak extra nevyčnieva z radu. 3 z 5 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama