foto

Jacob Matschenz

  • nar. 1.1.1984 (32 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Jeder stirbt für sich allein
Rico, Oskar a ukradený kámen
2015 Heil
LenaLove
Mord in bester Gesellschaft – Bitteres Erbe (TV film)
3 Türken & ein Baby
2014 Die Pilgerin (TV film)
Jack
Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
Till Eulenspiegel (TV film)
2013 Großstadtklein
Sputnik
2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Finn und der Weg zum Himmel (TV film)
Ochránce
3 Zimmer/Küche/Bad
2011 Adams Ende
Das System - Alles verstehen heißt alles verzeihen
Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Krokodýlové z předměstí 3
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Ticho na moři
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
Kalte Karibik
Utíkej, jestli to dokážeš
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Fliegen
Kocour v botách (TV film)
Krokodýlové z předměstí
Zátoka pirátů
2008 Im Winter ein Jahr
Náš vůdce
Tod in der Eifel (TV film)
Unschuld
Zweier ohne
1. Mai
2007 An die Grenze (TV film)
Na úpatí sopky (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
42 plus
2006 Ludgers Fall
Neandertal
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tollpension (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
Wholetrain
2005 Lächeln der Tiefseefische, Das
Róza
Sex Up - ich könnt' schon wieder (TV film)
2004 Experiment Bootcamp (TV film)
Fliehendes Land
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Befreite Zone
Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
2002 Juls Freundin (TV film)
Mutanten
Polizeiruf 110 - Der Spieler (TV film)
2001 Kleine Kreise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace