Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důstojník ruské FSB, nástupce KGB, se zamiluje do Američanky, která pracuje jako trader v ruské bance. Špionáž v několika zemích, vysoké finance a romantika. (Film+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to dost nezazivna romantika zo spionskeho prostredia. Okrem trochu zmetenej zapletky vidim hlavny problem v obsadeni. Jean Dujardin je pre mna nezaujimavy herec bez stipky charizmy a Cécile De France uz tiez nie je taka pekna ako pred desiatimi rokmi. Jedinym svetlym bodom je Tim Roth, ale ten tu ma bohuzial maly priestor. Vysledok je strasna nuda 4/10. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

V zamotaných filmech se ztrácím zcela pravidelně, takže mě ani tady nějaká ta nesrovnalost způsobená možná chybou na vlastním přijímači nerozhodí. Mohlo to mít trochu silnější atmosféru, kolem Ivana je to celé takové amatérské, hlavní ochrankář kokot s výrazem Pavla Rýmského naháněl leda tak legraci. Cécile De France je v některých záběrech sexy, obecně vzato bych ale vybral přinejmenším o deset let mladší kočku, typologicky asi stejnou. Francouzský Clooney Dujardin dobrý, záporáci generálně vzato taky a Monako na mě působí vždy ((K)lamač srdcí). ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Špión upřednostňující milostný cit před zásadami profese? Jako by pianista držel v ruce zapálenou petardu.. Romantický thriller s autentickou atmosférou. S akcí přichází až tehdy, kdy je to nevyhnutelné, jiskření mezi dvojicí De France - Dujardin působí uvěřitelně, především to jeho ryze chlapské skrývání emocí. Rozhodně nečekejte čtyři čísla na jachtě a vystřílení telefonního čísla Waltherem PPK do stěny kajuty. Škoda jen nevýrazného konce, který není tragédií ani happyendem a poměrně poutavou love story o zakázaném ovoci uvrhne do průměrnosti. Tim Roth jakožto Abramovič nebyl špatný, chyběl mu jen modrý dres.. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Kamarátka ma nahovorila na tento film, hlavne kvôli fešimu Jeanovi Dujardinovi, no ja som akosi podvedome stále odkladala, čas až si ho pozriem. Mám na to hneď dva dôvody, nemám rada francúzsku filmovú tvorbu (alebo Francúzsko ako také) a neznášam špionážne filmy bez akcie, tobôž ak sa do toho pripletie aj romantika. Vlastne som presne vedela aký ten film bude, skôr ako som si ho pozrela. A nemýlila som sa. Nebavilo ma to, prišlo mi to také zastaralé, bez nápadu, síce s naozaj sexi Dujardinom, ale nepríjemnou Cécile De France, skrátka film, ktorý si už nechcem pozrieť. A ten záver, to bola nočná mora, ktorá to stiahla do najväčšej romantickej klišé žumpy. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Trailer, ale hlavne teaser neskutocne klamu telom a lakaju na nieco, cim film takmer vobec nie je. Cim nakoniec ale je, ponuka velmi slusnu, zanrovo mozno oznacit ako love/spionaz zabavu, kde namiesto zbrani sa viac hovori a namiesto bojovej fyzickej konfrontacie sa milostne zapasi v horizontalnej polohe. Vysledkom je romanticka spionazna story, ktora umne korculuje medzi naivnostou a sarmantnostou. (EFM 2013) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. února 2013 v Paříži. (BMW12)

Reklama

Reklama