Reklama

Reklama

Banshee - Season 3

(série)
USA, 2015, 8 h 30 min (Minutáž: 45–58 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve venkovském městečku Banshee v amišské oblasti se na světlo světa derou velká tajemství. Bývalý vězeň a zloděj Lucas Hood (Antony Star) se v tomto puritánském městě úspěšně vydává za šerifa a společně se svou bývalou láskou Carrie (Ivana Milicevicová) čelí kriminální minulosti, která je stále dohání. Třetí řada seriálu z původní produkce Cinemaxu začíná zhruba měsíc po masakru v kostele, při kterém Rabbit došel na konec své cesty. Carrie žije odloučená od manžela a dětí. Ve dne vede spořádaný život servírky, v noci se drží starých známých: Lucase, Sugara Batese a Joba. Pro Lucase je stále těžší skrývat před kolegy na oddělení svou pravou identitu. Hlavně před Siobhan Kellyovou, ke které má blíže než k ostatním. Lucas společně s ostatními strážníky začíná řešit nový konflikt mezi amišem Kaiem Proctorem a Chaytonem Littlestonem, rváčem a násilníkem z kmene Kinabo. Zatímco v Banshee létají kulky a teče krev, Lucas vymyslí nebezpečný plán, jak pro sebe a své kumpány vydělat milióny dolarů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z téhle série mám pocit, že si začala zřizovat vlastní alternativní realitu: Indiáni se objevují a mizí tak, jak se hodí, zázračné ztrácení a nacházení lidí lze označit jen jako - ohromná EX MACHINA. Brutalita je místy přehnaná, jenže ji celkem ničí levné digitální efekty, takže až se vám bude nějaká fakt pecková vychytávka (SPOILERY: vyrvání ohryzku, nebo konečná poprava toho indiánskýho zmrda) líbit, nepouštějte si ji znova. Příběh se škatulkuje do béčkových klišé. Kromě klasiky - Proctora a Burtona - drží sérii ještě celkem dobře špíčkování Joba a Sugara. Hoodovy flashbacky už příběh zbytečně moc zamotávají a přijde mi, že charakter Carrie (Ivana Milicevicová) kulhá na obě nohy. S tímhle pokračováním z ní mohli udělat v další sérii klidně Kennyho a nechat ji umřít v každým díle... ... Oproti tomu psychodramatický příběh Proctora a záblesky z minulosti Burtona nabírají na obrátkách a nácíček u polišů je taky dobrej nátěr... ... Tak to vypadá, že v Banshee je všechno. Ve čtvrté sérii se jistě dočkáme lesbického hnutí, vzpoury mravenců a nového boje za práva žen. Dokud to nebudou pacifisti, je to v cajku... ... Některé protahování charakterů na sílu mě fakt sralo. Konkrétně to zbytečně dlouhý přežívání toho indiánskýho kurvysyna, ale to jsou zase tak max dva díly a vzhledem k nesnižující se kvalitě SPOUSTY věcí dávám - tentokrát lehce nadhodnocené - 4* ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to jako akční seriál úžasná pecka. Opakují se prodlevy, vzpomínky a představy, jako ve druhé sérii. Jednička byla přímočará. Zabití jedné důležité postavy jen tak pro radost - to byla dost podpásovka na diváka. Jinak opět brutalita "bez ochrany" a přepadení vojenské základny na konci série, to byla legální válka. Ještě tedy dva nejmenované postřehy. Úvodní znělka dost dobrá a pokaždé je v ní nějaká malá změna (fotografie). Po každé epizodě je mini po-titulková scéna. Ze začátku jsem to netušil a přeskakoval k dalšímu dílu. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě celkově třetí řada slabší. Ne že by se toho tolik nestalo, nebo to nemělo takový efekt (to teda sakra mělo), ale nějak se mi více líbily předcházející dvě série. Krom toho, že mi zabili oblíbenou postavu, aby byla přecejen ta pomsta sladší i pro diváka, nejvíc u mě v této sérii vládla Lili Simmons. Tenhle typ holek nemám úplně rád, ale ani v první sérii mi nevadila, ovšem teď získala na síle a regulérně se stala tahounem některých dílů. Akorát mi přijde zajímavý, že si do úřadu šerifa berou ty nejexotičtější minority, nuže bude to ještě zajímavé. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravda, že třetí série seriálu Banshee je asi nejpovedenější a nejnápaditější z celého seriálu. Jednak je tu stále více než solidní množství bitek, akčních scén a k tomu neméně drsných postav, kde je úplně jedno, zdali je hraje žena nebo muž. Z fleku by tu všichni mohli hrát totálního akčního hrdinu a divák by se rozhodně nezlobil. Mně osobně pak přišla nejlepší sedmá epizoda, kde scéna vykrádání sejfu formou found footage má totální koule. Závěrečná epizoda je taky jedna z těch nejlepších akčních, co seriál zažil. Obecně vzato tedy spokojenost. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíce intenzivní série z celého seriálu. Antony se topí v depresích, vůbec nespí a každej díl vypadá úplně "na sračky." Dočkáme se i spousty inovativních prvků (heist na vojenskou základnu například), spoustu gore a výborné akce. Bohužel, co se týče střihů, tak jich je zbytečně moc a trošku to kazí z akce dojem. Hodně se i otevře minulost hlavní postavy a osudovost všech charakterů nabírá na nových rozměrech. Mohl bych zde opět vypsat tunu detailů u všech charakterů jak se vyvíjejí, ale to bych zde byl do zítra. Třetí série je akční a emocionální kovadlina a absolutní vrchol seriálu. A však se najde pár drobností, kterých nejsem fanoušek (některé nelogické momenty/střihy). ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama