Reklama

Reklama

Peter Devereaux (P. Brosnan) je bývalý tajný agent CIA, co si užívá poklidného života ve švýcarském Lausanne do chvíle, než jej vyhledá jeho někdejší šéf. Ten jej přesvědčí, aby se vydal na další misi a z Moskvy eskortoval Nataliu Ulanovovou (M. Musliovic) – asistentku bývalého generála Arkadyje Federova (L. Ristovski) a horkého kandidáta na ruského prezidenta. Natalia je totiž ve skutečnosti agentkou pracující pro CIA. Té se podaří získat tajné informace z Federovova trezoru, které jej usvědčují z válečných zločinů v Čečensku. Netrvá to dlouho a Federov si této zrady všimne a chce ji dopadnout. Peter se k ní však dostává dřív než ostatní, ale během útěku je dle rozkazu zastřelena dalším agentem CIA a Peterovým bývalým žákem Davidem Masonem (L. Bracey). Těsně před svou smrtí stačí dát Peterovi usvědčující fotky a říct mu jedno jméno – Mira Filipova. O ní však nejsou žádné informace a jediný, kdo s ní byl v kontaktu, byla Alice Fournierová (O. Kurylenková). Peter se tak rozhodne Alice vypátrat, aby zjistil, proč musela Natalia – ve skutečnosti jeho utajená láska, zemřít. A aby toho dosáhl, je odhodlán se vypořádat se všemi, kteří mu budou stát v cestě. (Česká televize)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

trickbs23

Tak já nevím, co od filmů vyžaduješ a co ne, ale např. Nepřítel před branami, kterého máš v oblíbených, je údajně historicky dost nepřesný. Tak jen nechápu, dle jakých měřítek to hodnotíš.

trickbs23

trickbs23 (hodnocení, recenze)

Kulka letí rychlostí 1200km/h je to 4x rychlejší než rychlost zvuku.... :DDDDDDD  To mi stačilo, díky za trailer

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

pre tých čo práve videli ten film alebo si ho dobre pamätajú je jasné na koho som myslel. Pre istotu len poviem že určite nie na Olgu xD

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

doteraz mi Brosnan ktovieako nesedel, ale tu v tomto filme je fakt kuul.Badass mf :))

na příspěvěk reagoval Segrestor

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

prečo tá nešla doteraz na plastiku nosa! ... podľa mňa by jej pomohla a to dosť :) 

na příspěvěk reagoval Segrestor

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Ouwen

presne. Pre mňa kôli tomu bol vrchol filmu tá mačetová bitka. Plus ten kamiónový buchar je tiež pamätihodný :) . Niet nad Raid 2. To sú orgie :))

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

mne zas vadila jiná věc. ani ne, že akce tam bylo poskvrnu, jako je to škoda. ale mne to finále přišlo o dost slabší, já čekal pořádnou vybíjenou...

na příspěvěk reagoval Mukade

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Oni jsou kreativní to nepopírám, ale nesedí mi ta specifická stylizace postav po Asijsku. Ta jejich poetika a forma vyprávění mě prostě úplně míjí.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Teď jsem viděl Wounen Namja a asi tě nepřekvapím. Taková klasika. akce tam funguje, ale všechno okolo mi bylo úplně buřt.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lacike

já, né že to hejtuju, nenávidím to slovo. spíš jsem proti klišé a stereotypu. kdyby to mělo tenhle příběh ale třeba parádní akci, dám lepší hodnocení :) 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

takhle: já sleduji Asijskou akční tvorbu, je fuck zda z HK, Číny, či Koree. jde o to, že oni sice nepřichází s nějak oslňujícími příběhy, ale jsou schopni tam vrazit nějakou neviděnou vsuvku, neokoukanou záležitost. a když už ani s tímhle nevyzařují, mají špičkovou akci. pak se div, jaký mám přístup k Americkým, kde klišé je nad klišé. to se pak na USA dívám zcela jinak, chápeš co se snažím říct. a sám navíc víš, že já rád akční USA béčka. :) ale tohle jsem nedal. na druhou stranu uznávám, že to má tempo a dokoukal jsem to celé bez pauzy a přetáčení. 

na příspěvěk reagoval Lacike, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak uznávám, že tenhle to nebyl :-) Ale já mám Pierce hodně rád. Mělo to spád. Kurylenko je kočice, akce je nekompromisní. Je to svým způsobem trochu rutina, ale v tomhle případě mě nijak nepohoršila. Tož tak.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

příšerné chování postav, nudnej příběh, ničím originální akce, klišé střídá klišé a já se topil v nudě. a opět Emérická sračka. nic originálního. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ale no tak. Dej je pre mna rovnako dolezity. To by som potom neodstrelil väcsinu filmov Tonyho Jaa so skvelou akciou ale nulovym dejom.

Mne ide hlavne o tempo. Ma November Man tak pomale tempo, ze aj slimak vyzera ako formula, alebo je to poriadne dynamicke?

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama