Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (108)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, u kterého je třeba vyloženě vypnout mozek. Likvidátoři nabízejí pár dobrých krvavých přestřelek sem tam zakončené epickými kily, sexy Mary Death a je to i sranda. Místy ovšem zklamou efekty a děj se někdy dá snadno odhadnout. Nemůžu si pomoct, ale docela dost mi pojetí tohoto filmu připomínalo populární hru od 2k borderlands...6/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě i já si vzpomněl na Šíleného Maxe a hromadu dalších postapokalyptických akčních jízd. Ale právě proto mě to bavilo a navíc tu byla Christian Pitre, která je fakt kost a vůbec nevadí, že neumí hrát. Respektive nevadilo by to, kdyby hráli ostatní. A to je právě ten problém. Zvolený formát, gore, akce, to všechno bylo béčkově v pořádku, ale ti herci......... . Jasně, člověk nemůže chtít zázraky, ale ten náznak herectví člověk čeká i ve filmech, kde hraje Chuck Norris nebo medvěd. Tady se ovšem nic takového nekonalo. Nejvíc to bylo vidět na postavě side-kicka. Na druhou stranu se mi líbil přístup k cikánům, kteří zde byli vykresleni jako lidožravá hovada dělající bordel. Už se těším na reakci zmocněnce pro menšiny, až se o tom dozví. 55% ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptické béčko na nudné nedělní odpoledne. Připomnělo mi Priesta a Šíleného Maxe. Žádný zázrak, ale když vám stačí silný stroje, jedna kočka, automobilový přestřelky v poušti, plno krve, pár originálních zabití a děj, co přinejmenším do půlky skrývá nějaké to tajemství, tak úplně zklamáni nebudete. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 1 | akce 8 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Za mě grindhouse jak vyšitý se vším, co k tomu patří, a to jak v tom dobrém, tak i zlém, z čehož vyplývá jednoduchá věc. Kdo má podobný styl filmů rád, toho Bounty Killer určitě osloví, a kdo ne, tak ten je s libovým gustem setře. Já každopádně patřím do té první skupiny a proto tady tomu filmu nebudu příliš co vyčítat, a to i přestože si jsem vědom, jak vlastně celá ta podívaná je mizerná. Afektované, směšné postavy, explicitní laciné gore, slušně řečeno hodně nenáročná zápletka, kvalita efektů na úrovni,,asylum´´ filmů, no prostě to nejprimitivnější béčko co si lze představit. A já na to, No a co? Je to zábavné? No zatraceně že jo! Baví mě ty postavy? Minimálně Christian Pitra musí bavit každého (nejen chlapa), Kristanna Loken též výborná, ústřední zabiják sympaťák, co tedy neumí moc hrát, ale to vem čert, to se tu nevyskytuje nikdo takový a navrch Gary Busey, živoucí peklo na zemi 8D. Bavily mě akce a efekty? Jasně že jo, vždyť jsou oboje tak naivní a mizerný, že to je až nehorázně zábavný! A gore? No jejda, nápadité, bez hranic vkusu, krev stříká na všechny strany a je to prostě prdel. Takže znovu, kdo zná tyto filmy, Bounty Killer si jistě užije, a zbytek ať jde sledovat něco eňo ňuňo povedeného na ČT Art. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nejlepší béčkovej film, kterej jsem kdy viděl. Úžasný post-apokalyptický prostředí, ve kterém krásně vynikne hromada Gore, který je do filmu efektivně přidaný. V tý poušti vypadá rozseklá hlava úžasně :D Zamiloval jsem si herce, teda hlavně Christian Pitre, která vypadala božsky a role Mary Death jí krásně sedla. Jediný mínus jsou asi efekty, ale to se dalo trochu čekat, když byl tak malej rozpočet. To co měli k dispozici zužitkovali nejlíp jak mohli. Prostě nářez jako prase, pořád se něco děje a krev je všudypřítomná a brutální scény jsou boží. Plus tam byli všichni proti cikánům a některý hlášky a narážky na ně jsou nezapomenutelný. "Jsou to cikáni! To je to co dělají. Žerou lidi!" :D ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama