Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl mám docela rád a považuji ho za jednu z nejznámějších komedií vůbec. Druhý díl, ale vzniknout neměl, nebo alespoň ne po 20 letech. Oba hlavní představitelé už jsou dávno někde jinde a role už jim nikdo neuvěří a pochybuji, že jejich ještě rozsáhlejší debilita, přijde někomu vtipná. Dvě až tři scény ujdou, ale zbytek je spíše směšné utrpení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAK TO BYLO TRAPNÝ…“ /// Vlastně jsem to od Lloyda a Harryho čekal. Překvapivě přiznávám, že některý nápady ze mě vyloudily úsměv, páč voni se trapácky nepitvořej, - jen jsou prostě debilové. Ani příběh neprudí. Pravda, ani nemá čím, takže po ¾ hodině zjišťuju, že to je ta správná doba a hranice, po kterou su schopnej poslouchat (a koukat se) na dva idioty. Samozřejmě profesionální čest mi velí vydržet, a tak držím. Postupně se to stává stále náročnější a opravdu obdivuju ty silný nátury, který si to užijou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkají mi princezna Tupajzna. 2.) Potřebuju ukojit touhu po blbejch a debilních fórech. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to niekde na pomedzí medzi potenciálom filmu a hrozbou plynúcou z pohľadu na to, čo posledných 15 rokov stvárajú bratia Farrellyovci. Prekvapivo je to stále dosť vtipné, i keď väčšina gagov je len variáciou na 20 rokov staré gagy (odhadom 2/3 vtipov je len parafrázou starých vtipov!). Čo filmu chýba, to je poriadny príbeh a skutočné emócie, ktoré prvému filmu nechýbali, kde sme rozkol hlavných hrdinov prežívali s nimi. Film sa toho matne dotýka ("You are grounded!"), no nijako s tým nepracuje, napriek tomu, že ten potenciál tu je. Ale možno to celé je len nostalgia. Každopádne, mala to dostať do rúk nová generácia komediálnych režisérov, to som si istý. Jediné, čo Farrellyovcom ostalo, je cit na neznáme skladby do soundtracku. V tom nikto nie je lepší. Možno Tarantino. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chvilku mě trvalo než jsem si uvědomil že nemůžu chtít přeci po blbcích abych dostal inteligentní film. Jsem proto nadšený že Harry a Lloydem neprodělali žádný progres a žádné extra porce rozumu se jim nedostalo. Potěší závěrečné titulky pro pamětníky, stejně jako potitulková scéna s Vazbičem. Třetí díl prosím klidně i dříve než za 20 let. 60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Crazy prvá časť z 94-tého, ktorú som v detstve mohol sledovať stále dokola, vždy, keď ju hrali v TV (myslím, že som si ju nahral aj na VHS), bola na úplne inej úrovni. Očakávaná nostalgia sa nedostavila snáď ani na jednu sekundu a o originálnych vtipoch tiež nemožno hovoriť. Skutočne blbé a ešte blbšie, sklamanie na celej čiare. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Jim Carrey väčšinu svojich scén v psychiatrickej liečebni na začiatku filmu improvizoval. (Arsenal83)
  • Bratia Farrellyoví sa nemohli skontaktovať s Bradym Bluhmom, aby znova stvárnil rolu Billyho. Nakoniec ho našli na Facebooku, avšak kvôli príkazom štúdia musel aj tak prejsť konkurzom. (Da_reba)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno