Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I takoví padesátníci, jako jsou Carrey s Danielsem, to dokáží pořádně rozjet. Kultovní jedničku samozřejmě překonat nešlo a nejspíš se o to ani nikdo nesnažil. Hlavní však je, že těm dvoum to pohromadě stále šlape a gagům jsem se vesměs smál, ačkoliv občas je ten humor taky až příliš za hranou...ale co jsou to přece Harry a Lloyd...stále takoví, jaké je máme rádi. PS : Bill Murray? Jako vážně? :D...81% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna scéna mě velmi rozesmála (dělobuch v autě), uronil jsem nostalgickou slzu, ale jinam mám z celého filmu dojem, že by to šlo ještě krapet lépe. Občas na mě dýchla trapnost taková, až mi těch dvou herců bylo docela líto. Jako kdyby se dostali do nějaké nemilé finanční tísně a museli oprášit své někdejší úspěchy, aby zadřeli keš i na píčovině se zvučným jménem. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $84,023,830Tržby Celosvetovo $129,445,230Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ja sa v novodobom americkom humore už asi nenájdem, Farrelly-oví kedysi dokázali vo svojej úchylnosti nájsť aj nejakú príbehovú kompaktnosť, vyváženosť, malo to prv čosi do seba ale teraz je to len samoúčelná spleť podprahového humoru a tu to nie je inak, prvé 2/3 tretiny skoro úplne mimo, minimum trefných gagov a dejový koncept strelený len od pásu nikam, posledná tretina aspoň čo to lepšie ponúkne ale celkový dojem premárnenej šance to neuhasí a Kathleen Turner sa mala už radšej niekde zakopať však to bolo z jej strany des a hrôza ten výzor /45%/ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který se zasekl v čase. Vyjít to v devadesátkách pár let po jedničce, asi moje pubertální já skáče radostí. Nyní už ovšem tento styl humoru působí malinko vyšeptale a celý film i dost zbytečně. Na poměry posledních komedií bratří Farrellyů je to ale vlastně stále neurážející jednohubka. Na vrásčitý ksicht Jima Carreyho už je ovšem při těch jeho klasických eskapádách docela děsivej pohled. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Návrat blbýho a blbějšího je bohužel absolutně nedůstojným pokračováním skvělého road-movie, které považuji za jednu z nejlepších komedií 90. let, v níž fungoval skvěle vypointovaný humor a výborný devadesátkový soundtrack. Bratři Farrellyové se vracejí k látce, kterou před dvaceti lety vytvořili, a nedokáží nic jiného, než opakovat zažité vtipy, které fungovaly v jedničce, a zbytek vyplnit opravdu dementní zápletkou a fekálním humorem. Ze sympatických nemehel z prvního filmu se stali otravní sobečtí blbové a na strhané rysy Jima Carreyho je spíš smutný, než komický pohled. Takovou dvojku si snad nikdo nepřál. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Film je venovaný umelcovi menom Docky, čo bola prezývka otca bratov Farrellyovcov. (Laslo)
  • Vo filme sa opäť objavil nahnevaný kamionista Sea Bass (Cam Neely). (figliar)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama