Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání.Většina vtipů vyznivá do prázdna a ten zbytek zase působí trapně.Tohle se teda bratrům Farrelyovým opravdu nepovedlo.Jako podívat se na to určitě dá ale žádnou extra zábavu za tím nehledejte.Určitě nedosahuje kvalit prvního dílu.Věřím že za měsíc si nevzpomenu ani na jednu vtipnou chvíli z tohoto filmu.Vlasně už nevím teď,den po zkouknutí.Což hovoří z vše. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Film je zhruba z třetiny silně nadprůměrný až skvělý a plný vybroušených vtipů s třeskutými pointami, z třetiny je dejme tomu průměrný a neškodný a z třetiny je to ta nejstrašnější sračka, která způsobuje vředy a koliku, ve které samozřejmě nemůže chybět scéna se strkáním ruky do rozkroku stoleté stařenky a podobný nevkusný humor. Když si k tomu připočtu zcela dementní a nesmyslnou zápletku založenou na tom, že oba hlavní hrdinové se chovají jako neskuteční sobci, tak mi nezbývá než nedoporučit, přestože jsem se na přibližně tuctu míst docela dobře zasmál. Nejlepší variantou by bylo sestříhat ty best of scény a nahrát je na youtube... ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celej film jsem se propadala studem, že na to koukám, ani jednou jsem se nezasmála. Zlatej Mortdecai, to byl sice průměr, ale člověk se u něj alespoň sem tam smál, zato tohle je naprostá sračička, která je k smíchu sama o sobě, ale vtipná není ani trochu. Trapné jako dlouhé ticho na prvním rande, z něhož je zjevné, že další nebude. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že zo snímku dýcha silná nostalgia a v podstate kopíruje už teraz hádam aj legendárnu jednotku, tak som sa veľmi dobre zabavil. Na mňa tento typ humoru stále účinkuje, takže mne ku spokojnosti stačilo vyložiť si nohy, priniesť si vedro vyžúvatiek a chichotať sa na priblblých ksichtoch a skečoch tejto podarenej dvojice. Na konci však boli ukážky aj z jednotky, čo mi opäť raz smutne-melancholicky pripomenulo, ako všetci rýchlo starneme. Čas sa podpísal hlavne na J. Danielsovi, tam už je to teda riadne vidno. U mňa spokojnosť, možno sa dočkáme aj trojky :). 75/100 ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Problém dvojky je v tom, že se snaží být jako nepřekonatelná jednička - podobný námět a podobné gagy jen s různými variacemi. Jak to ale bývá, opakovaný vtip není vtipem. Proto ty nejzábavnější věci jsou ty, které jste v prvním díle neviděli a těch je pramálo. Návrat blbýho a blbějšího se topí v trapnosti, což je v současnosti problém žánru komedie jako takové. Kvalitních kusů za posledních pár let by jeden pohledal. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 86,2 milionu dolarů, součet těch celosvětových 169,8 mil. (NIRO)
  • Jim Carrey takmer vypadol z pokračovania, pretože mal pocit, že pôvodní producenti projektu, Warner Bros., neboli z filmu príliš nadšení. Carrey sa nakoniec rozhodol k projektu vrátiť, keď sa ho ujali Red Granite Pictures a Universal Studios. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno