Reklama

Reklama

Letovisko Rimini, sezóna je v plném proudu, pláže a diskotéky vybízejí k rozličným milostným dobrodružstvím. Mozaika propletených příběhů sleduje eskapády puritánského soudce Morelliho (Paolo Villaggio), svůdné a tajemné Loly (Serena Grandi), šíleného Ing. Pederciniho (Paolo Bonacelli) majícího zálibu v manželkách svých obchodních partnerů či podváděné Liliany (Eleonora Brigliadori) marně se snažící oplácet manželovi stejnou mincí. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se musel i zasmát, nicméně se nejedná o žádnou specialitu ani v rámci svých mantinelů, prostě další typická komedie své doby a místa vzniku, trochu prdlé, trochu oplzlé (hlavně závěrečná pedofilie). Fantozzi tradičně za blbce, Serena ukazuje svoje Grandi, zkrátka modří už vědí. U nás uvedla TV Premiéra v roce 1993. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jediny, koho som poznal bol Paolo Villagio, ale aj tak ide len o priemerny taliansky film. Sergio Corbucci /Vamos a Matar Companeros, Pari e Dispari/ uz po roku 1981 nenatocil nic, co by stalo za pozornost : 60 % ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrná italská komedie, na které je mi   sympatický žánr povídky, i když tentokrát   propojené s ostatními epizodami, a samozřejmě   také nádherná letní pohoda dovolené u moře.   Italské komediální přehrávání je   umírněné a dokonce i Villaggio se chová jako   člověk. Ze souboje mých oblíbených hereček   vítězí nad Laurou Serena, která své ženské   přednosti předvedla ve vrchovaté míře. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama