Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým se pokouší zneškodnit zbraň. (Disney+)

Recenze (5)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečný díl! Daisy zase v plné parádě a při síle, blondýně to pěkně natřela. Byly tu sice zas momenty, u kterých jsem jen kroutil hlavou. Jako když si mechanik Mac hrál na doktora, 'such a Marty Stu!', nebo když během pár sekund našli Coulsona v zasněžené pustině. Dramatický efekt, to jo, ale ´jak´?! Přestřelka Fitz-Simmons s mechy byla příjemná a jsem rád, že scénaristům došlo, že kdyby techno ruce Yo-Yo mohly fungovat i při jejích superschopnostech, byla by pěkně nepřemožitelná. Těším se na další díl! ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další v pohodě epizoda, která je sice neskutečně roztáhlá a téměř zbytečná, ale je fajn. Linka Simmons, YoYo a Fitze je fakt o ničem, je to bezvýznamné a jenom to natahuje děj :D Ta druhá linie je trošku lepší, hlavně díky Talbotovi, který je prostě super. Je hrozně zajímavá postava. Máme tu pár dobrých momentů, třeba souboj Daisy a Ruby, ten není špatný. Ale prostě, taková vycpávková epizoda. Hodnocení: 60%  ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako fakt? Parta robotů stojících pár metrů od cíle, střílí ze samopalu a netrefí? A co ta ohavná hudba v pozadí, která mi připomíná rádobynapínavé chvilky v Knight Riderovi? Střídání režisérů chápu, ale Browna bych možná vyřadil. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Počas prípravy svojich padákov si Jemma Simmonsová (Elizabeth Henstridge) neformálne všimne, že Leo Fitz (Iain De Caestecker) tentokrát nemá s pásmi žiadny problém. Na to Fitz odpovie, že prešli dlhú cestu. Hovoria o udalosti z epizódy FZZT (2013), keď Fitz nezabezpečil svoj padák pri pokuse zachrániť Simmonsovú, ktorá vyskočila z lietadla, a následne musel Grant Ward (Brett Dalton) ich zachraňovať. Toto je druhýkrát, čo je táto udalosť spomenutá v piatej sérii. (Pat.Ko)
  • Elena (Natalia Cordova-Buckley) zisťuje, že pociťuje intenzívnu bolesť pri pokuse použiť svoje nové umelé ruky súčasne so svojimi superschopnosťami rýchlosti. Toto bola v skutočnosti jej druhá skúsenosť s použitím týchto schopností spolu. Malo by jej to byť zrejmé už počas predchádzajúcej epizódy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama