Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Sice to není kdovíjaký poklad, ale musím říct, že se mi na to docela dobře koukalo. Dozvěděl jsem se, že ke štěstí člověku občas stačí pevné odhodlání a odvaha jít si za svým a především klobouk Indiana Jonese. Navíc ty odkazy na známé filmy byly opravdu zábavné, především ten na Hvězdné války a musím říct, že telenovelu s takovýmhle zvratem (Nejsem tvoje máma, jsem tvůj otec) bych si klidně dal líbit. Postavy byly hodně povedené, hlavně papoušek s cedulemi a průvodce, co musí uživit svojí velkou rodinu. V podstatě by to byl průměr a to i přes fakt, že mezi hudebními motivy zahrají i moji "velmi oblíbení" One Direction, ale protože to mělo vtip a napětí jako mají třeba filmy s již zmíněným Indianou Jonesem tak jsem byl nakonec docela spokojený i přes to, že některé věci byly strašně průhledné. 7/10 ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Vlastně velmi příjemný animák, který si eklekticky vybírá ze slavných filmů a nestydí se za to. O originalitě nemůže být ani řeč, protože se tu "vykrádá" Indiana Jones, Lara Croft, Mumie a další slavné dobrodružné bijáky, které měly úspěch. Od začátku se jede podle jasného scénáře - hlavní hrdina je ňouma, který ale okouzlí nadšením a samozřejmě, že se ukáže jako hrdina a dívka jeho srdce mu nakonec lásku opětuje. Nechybí tu ani vtipný pomocník a zvířátka. natočené je to poměrně svěže, animace není úplně dokonalá a místy evokuje spíš lepší počítačovou hru, ale to vlastně tolik nevadí. Pořád se tu něco děje, takže není čas se nudit a všechno to tak nějak bez problémů odsýpá. Český dabing taktéž velmi slušný. Zkrátka jde o ničím nevybočující animák, který vydrží i dospělí a děti se u něj pobaví. Nic víc, nic míň. 60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku je to jasné, že tento animák je inšpirovaný hrdinou Indiana J.. Je to cítiť na príbehu, na hudbe. Napriek všetkým „klišém“ ma tento animák celkom bavil a spomenul som na moje detské roky, kedy som aj ja hral na archeológa (ako reakcia na trilógiu, veď vieme, na ktorú trilógiu...). Trojica mexičan, pes a papagáj je v tomto snímku neprekonateľná. PS. „No, dostaneš odo mňa klobúk. Tento klobúk ešte patril Indianovi Jonesovi.“ „Komu? Jeho meno som nikdy nepočul“ Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8miliónovTržby Celosvetovo $51,031,724▐ spočiatku som bol dosť skeptický, príbeh vypadal ako nejaký zlepenec Indiana Jonesa a animácia sa držala horko ťažko na priemernej úrovni, asi po pól hodinke som sa na to všetko zvykol, príbeh a postavy nenudili, bolo sa na čo pozerať, nakoniec celkom príjemné dobrodružstvo, priemer /55%/ ()

Franc1s

všechny recenze uživatele

Nic extra to tedy bohužel nebylo :/ ALe zase se zde našlo snad vše a americkejch animáků: od začátku do konce jasnej příběh, pohodový skladby, dvojka vtipnejch zvířat(u toho ptáka jsem sebavil náramně) a hláškují kšeftař,kterej čuměl na Esmeraldu. První pulka byla,ale únavná. Naštěstí potom se to nějak rozjelo a pak jsem se i zasmál. Na kouknutí pro děcka s rodičema akorát. Lepších 6/10 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)
  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)

Reklama

Reklama