Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

verbal 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako To, pokračuje to už méně jako To a to tak, že je to zralé na vypnutí, ale v posledních třiceti minutách se vám náhle zjeví uprostřed obýváku zcela nahý alopecijní mutant mávající dvoucentimetrovým hovadem, co vám dá ocumlat a sežrat svou čtyřicet osmičku nohu, kterážto naprostá úchylárna přinutí nejednoho „sofistikovaného odborníka“ zběsile masturbovat. Psychicky zdravý jedinec, co po večerech nepije mamince z lékárničky Solutan, však jen pokrčí rameny, řekne „hm“ a skákne si raději utýrat nějakého loztomilouškého domácího mazlíčka. Je docela škoda, že to ti žabožrouti udělali o padesát čtyři minut delší, než by se slušelo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Budu velmi rád, pokud Bustillo s Maurym budou filmy dál točit ... a snad ještě radši, když už si sami nikdy žádný nenapíšou. Sofistikovaný scénář by od filmů těchto hororových tvůrců / řezníků mohl po Inside a Livide vyžadovat jen člověk silně potroublý, protože jejich silné stránky jsou evidentně jinde. V gore, vytváření znepokojivé atmosféry a děsivých výjevů jak z nočních můr. Na to bych i přistoupil, protože v tomto ohledu se dle mě nejedná jen o příval lacinných lekacích atrakcí jako v moderních komerčních taškařicích, ale spíš o plánovaný a cílevědomý sestup do temnoty a brnkání na temnější struny lidské psychiky. Ale čeho je moc, toho je příliš. Finále svou blbostí působí skoro až komediálně, fakt. Na druhou stranu: z několika sekvencí - pokud se vytrhnou z kontextu - jsem vyloženě nadšený, pan Naháč je značně creepy. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojica záškolákov, ktorých už viac nebaví sedieť v školských laviciach, jedného dňa vchádza na pozemok opusteného štúdia BlackWoods, kde nechtiac vyrušia muža v maske klauna pred zavraždením mladej ženy. Ten sa následne na príkaz "pána" vydáva na cestu "zahladenia" svedkov. Ani jeden z chlapcov o danej udalosti nesmie prehovoriť. Úvod ako z veľkej knihy nastavil latku tohto snímku skutočne privysoko. Napriek rýchlemu tempu počas celej dĺžky filmu, kedy divák nepozná okamih mimoriadnej nudy, mi dve gore scénky prídu proste málo. Záverečné rozuzlenie bolo nad svetlo sveta jasné od samotného začiatku, takže o vyvolaní nemého úžasu z prekvapenia "kto, čo, prečo, začo" taktiež nemôže byť reč. Nebolo to špatné, ale ani nič mimoriadne - 55%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bustillo s Maurym uvařili další ze svých krvavých kousků a opět je to hypnotický explotation a tentokrát ještě namíchaný se slasherem. . Vyšinutý, zdeformovaný a snad i posedlý výhonek povedené rodinky vraždí a neohlíží se na to, jestli je to žena, muž či dítě. Opět se dočkáme řady chuťovek včetně bodání do těhotenského břicha, stejně jako slušné atmosféry a dávky napětí. Co mě potěšilo obvzláště je fakt, že tito dva Francouzi snad jako jediní ve filmovém světě vědí, jak se podřezává krk. Jen tak dál. 75% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousky těchhle dvou pánů se poměrně těžko shánějí. V případě mrazivého Inside to stálo za to, tady zvolili poměrně pomalé tempo, a znovu hrají důležitou roli děti, případně batolata. Samozřejmě to má svá slabší místa (úsměvná práce policistů), jinak ale znepokojivou atmosféru dál vytvářejí znamenitě. Brnkání na temné struny přijde hlavně v případě transzáporáka, který se toho vážně nebojí.. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama