Reklama

Reklama

Containment

(seriál)
  • USA Cordon (neoficiální název)
Trailer 1
USA, 2016, 9 h 6 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence, Trevor St. John, Zachary Unger (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Policejní strážník Lex Carnahan (David Gyasi) je pověřen úkolem udržet klid v ulicích poté, co se uprostřed Atlanty rozšiřuje smrtelně nebezpečný virus a město je rozděleno na dvě půlky. Na tu zdravou a na tu kontaminovanou. Seriál je americkým remakem belgického dramatu Cordon. (geklon)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (27)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Začátek nastřelí bombastický apokalyptický výjev totálního chaosu, malátných nakažených připomínající zombie na každém čtverečním metru, armádu, která jim zoufale vystřeluje mozky z hlavy a totální rozklad všeho, co si člověk představí pod pojmem civilizace. Pak najede znělka s úvodními titulky, objeví se nápis "o několik dní dříve" a do šesté epizody se nestane vůbec nic. Je to zcela průměrný televizní seriál, který pokud by neměl za hlavní téma zákeřný virus, člověk by si ho spletl s libovolnou kriminálkou. 64% ()

Blowler 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si původně stáhl jen na zkoušku, ale velice brzy si mě chytl a nepustil. Má to na svědomí několik prvků. 1. Katastrofická tématika mě vždycky zajímala tím víc, čím reálnější, či pravděpodobnější může být konkrétní hrozba. Tady mi to ten pocit alespoň z poloviny navodilo. 2. Po pár dílech jsem se skutečně začal zajímat o osudy jednotlivých postav. Čím dál více seriálů se točí jen na základě poutavého děje, bez psychologických profilů charakterů a tenhle naštěstí není jedním z nich. 3. Seriál je napínavý od začátku do konce s pár zvraty. Nezačne nudit, není příliš dlouhý. 4. Lexova angličtina se hrozně dobře poslouchá. Ponaučení: nikdy se v USA nedostat do podobné karantény, protože způsob, jakým se zde snažili s virem vypořádat je skutečně stupidní. Celkově je tu spousta logických šíleností, ale to neřeším. Mezilidské vztahy, lidská psychika, reálná hrozba.. to jsou asi hlavní důvody, proč věnovat tomuto seriálu svůj čas. ()

Reklama

Maslord 

všechny recenze uživatele

Nemal som veľké očakávania a po pilote sa tieto naplnili. Nepáči sa mi prehnané ukazovanie prehnaných účinkov vírusu. Asi má zaujať diváka, mňa to však úplne odrádza, zbytočne prehnané a málo uveriteľné. Dalším problémom je už klasické prevzťahovanie príbehu. V pilote sa viac zameriavaôú na všetky možné vzťahy, ktoré sa môžu točiť a komplikovať celou sériou, namiesto toho aby bol príbeh venovaný vírusu a skutočnej akože podstate seriálu. Pre mňa teda nič výnimočné, len ďalší s mnoha priemerných seriálov. Ešte na záver malá pochvala, nie je to až také patetické. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový seriál od stanice CW se zabývá vypuknutím smrtící nákazy v Atlantě. Naštěstí se zrovna tam nachází CDC, takže odborníky mají po ruce. Celá oblast se musí uzavřít a lidé panikaří. Nikdo zatím nevím, jak se tomuto smrtícímu viru bránit. Nemocnice je také uzavřená. Je nám představeno hned několik postav a jejich příběhy. Ty se vzájemně proplétají, ale každý je na jiné straně barikády. Seriál se snaží hodně hrát na emoce.Na to už jsme od CW zvyklí. Nakonec se vše zamotá a některé postavy nás opustí. Lidé se v těchto situacích občas chovají dost zoufale. Konec je ale celkem pozitivní a další série už nebude, takže se toho o původu viru už víc nedozvíme... "Držte si odstup 4 až 6 stop prosím!" ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Celá série 80% Kupodivu se mi to líbilo, i když na můj vkus tam bylo moc černochů a idylických smíšených partnerství. Alespoň že z Hnědoameričanů nedělali světce, jak to mají často v Hollywoodském scénáři. Koukám na komentáže, že někteří sledovali jiný seriál než já. Já sledovala drama lidí odloučených od přátel, rodin a čelících možné smrti. Nehledejte v tom gore, zombíky, mimozemšťany. Je to obyčejný zápas o život, který si komplikují samotní lidé. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama