foto

David Gyasi

  • nar. 2.1.1980 (36 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Containment (TV seriál)
2014 Interstellar
Panic
2013 Vláčková hlídka: Připraveni k záchraně (TV film)
Whale, The (TV film)
2012 Atlas mraků
Red Tails
Temný rytíř povstal
White Heat (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Mladý Van Helsing (TV seriál)
Pohled na smrt (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
2006 Shoot the Messenger
Torchwood (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
Střelba na psy
2004 Moře duší (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Co ta holka chce
Goal (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Interstellar: Nolan's Odyssey (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace