foto

David Gyasi

  • nar. 2.1.1980 (37 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Annihilation
2014 Interstellar
Panic
2013 The Whale (TV film)
Vláčková hlídka: Připraveni k záchraně (TV film)
2012 Atlas mraků
Red Tails
Temný rytíř povstal
2006 Shoot the Messenger
2005 Střelba na psy
2003 Co ta holka chce

TV seriály

2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Nothing Gold Can Stay (E11)
další epizody (13)
2012 Pán času (TV seriál)
Azyl Daleků (S07E01)
White Heat (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Mladý Van Helsing (TV seriál)
Pohled na smrt (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Goal (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Interstellar: Nolan's Odyssey (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace