Reklama

Reklama

Paul Voigt, úspešný zamestnanec agentúry Happy End , ktorá pomáha párom rozísť sa rýchlo a dôstojne aj v komplikovaných situáciách, si nečakane skomplikuje svoj vlastný život, keď zachraňuje zúfalého klienta pred samovraždou a zároveň príde o vlastnú priateľku Natalie. Zrazu sa musí zamyslieť nad zmyslom svojej práce a kariéry, o svojej vlastnej láske a vzťahu. Paul snaží pomôcť svojmu klientovi Totovi Kuhlmannovi, s ktorým sa rozišla priateľka Kati a vyhodila ho na ulicu. Paul prichýli čerstvého bezdomovca Tota v svojom dome a zamestná ho ako šoféra v agentúre. Keď Toto zachráni Paulovi život pred streľbou rozzúreného otca nešťastnej klientky, stanú sa z nich priatelia, ale vzájomná úprimnosť a následne odhalené tajomstvá im prevrátia profesionálne aj súkromné životy hore nohami. Do hry sa opäť vracajú ich bývalé priateľky Natalie a Kati s jej dcérkou Jenny. Obaja musia prehodnotiť svoje súkromné životy a znova popremýšľať o svojich stratených láskach a vzťahoch. (TV JOJ)

(více)

Recenze (16)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Schweighöfer se rád staví o role cool mladíka, který zrovna prochází životní proměnou, na jejíž konci vyjde jako člověk, který si začíná uvědomovat pravé hodnoty naplněného života. Jeho průvodcem a (samozřejmě nevědomým) „učitelem“ je tentokrát Milan Peschel představujícího člověka tak upřímného a přímého, až to hraničí s mentální zaostalostí. Snímek je nejen příběhově, ale též formálně prost jakékoliv snahy o individualitu, či vlastní přístup k látce. Jen těžko tak zbudí větší než vlažný zájem. ()

Holubicqa 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie s vážnými momenty. Německá tvorba se vážně zlepšuje, Matthias předvádí skvělý herecký výkon, když se rozzlobí, jde z něj vážně strach. :)) Milan Peschel a jeho psí oči dostanou snad každého a je krásně ulítlý. Bavila jsem se od začátku do konce, sice trochu předvídatelného, ale i tak velmi milého. ()

Reklama

Felisr 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: Til Schweiger točí své ulítlé komedie, obsadí se do hlavní role a ještě sám sebe režíruje. Jeho kamarád Matthias Schweighöfer to zkusil také. Vzali námět z filmu (K)lamač srdcí, ale bez přidané originality je výsledek je poněkud rozpačitý. Matthias Schweighöfer hraje sice výborně, ale je v tomto filmu ( a s tímhle ulízlým účesem) neskutečně podobný Lady Brien z Tarthu z GoT, až to působilo značně rušivě ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Neviem,ze ako to Nemci robia,ale oni vedia velmi casto pohladit moju dusu a podarilo sa im to aj v tejto komedii,vtipna,mila,pohodova a aj trosku dojemna zalezitost so sympatickym Matthiasom Schweighoferom,ale i podarenym Milanom Peschelom,obaja boli skvela dvojka,ktora ma vyborne pobavila aj napriek tomu,ze som to videl s titulkami,kedze s dabingom sa mi to nepodarilo najst,spokojnost nadovsetko...:-) ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Jeden dobrý přítel mi řekl: "Láska není nic pro zbabělce." ...Jak se s někým rozejít v klidu a hlavně s citem zařídí rozchodová agentura Happy End. Občas se to sice neobejde bez modřin a pořádný dávky adrenalinu, ale to už je riziko povolání. Milan Peschel v roli citlivýho, mírně praštěnýho Tota, učitele tance a experta na vztahy neměl chybu. :-) Němci opět příjemně a vtipně zaperlili. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama