Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nad hrobem hraje funusová kapela, v podzimní plískanici se sešlo jen několik lidí. Na trubku hraje Miloš a v duchu přemýšlí o smrti a o tom, jak se cítí sám. Blíží se padesátka a život mu protéká mezi prsty. Měl by něco udělat, takhle žít nemůže, opuštěný a zbytečný. Je podzim a na vlakové nádraží v malé obci přijíždí odpolední motoráček a z něj vystupují lidé vracející se z práce. Miloš je zde výpravčím a svou práci má rád. Vychází z kanceláře na perón a očima sleduje cestující. Jeho zrak spočine na půvabné Tereze, zdravotní sestřičce a jeho sousedce, která se mu líbí. Znovu ji potká na zábavě, kde se baví s kamarádkami. Kamarádi ho hecují, aby ji vyzval k tanci, ale Miloš v sobě nenajde odvahu. Tak dlouho se odhodlává, až mu nějaký „mladík“ řekne „uhni, dědku“. Je to prostě smolař… Spoluhráči z kapely se na to už nemohou dívat, a tak ho přihlásí do televizní soutěže Vánoční hvězda, aby mu pomohli Terezu získat. A opravdu mu soutěž lásku přinese, i když trochu jinak… (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

atmen 

všechny recenze uživatele

Neškodná vánoční inscenace se v závěru mění na těžký bizzar. To když echtovní zachovalá lékařka, která randí po internetu si na vyjížďku za oním virutálním milencem vyjede bez mobilu a skončí se svou ultrakrátkou minisukní na nádraží a čeká až zmrzne. Tu se zjeví známý tv ňouma (asi něco jako J. Pátrovič) a navlékne nádražní uniformu a to již lékařka jihne a taje a hupky dupky do postele (gauče). Tak toto by snad nešlo namluvit ani v tom domově důchodců, kam se snažili zavřít J. Jíraskovou... ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem že už všechno vím hned od začátku a neatraktivní Bareš na základě svého hudebního talentu uloví mladou paní a v hlavě jsem si říkala že to snad není možné, že by se k sobě nehodili.. Ale nakonec všechno jinak. Jan Cina dle mého názoru tady hrál sympatickou roli, babička svérázný unikát a Jan Hartl? No, takového kocoura co si hraje před ženama na někoho kdo není, tak to bych si ještě rozmyslela. :D Ale samozřejmě nemůžu vynechat ani výkon Krbové nebo Dulavův...Každý z herců který hrál v tomto filmu mě nečím obohatil. Což mě překvapilo zvlášť když je to vánoční film od kterého bych neočekávala nic než jen to, že se mají všichni moc rádi a láska mladých svobodných lidí kteří zde teda nebyli bude hrát hlavní roli. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrná komedie, která nijak nenadchne a jen tak proklouzne kolem... Igor Bareš se díky svému smutnému kukuči dostal zase jednou roli lůzra, zde je to výpravčí kdesi v zapadákově. Co mne však nemile překvapilo ba až šokovalo bylo přehrávání Jana Hartla. O Ondřeji Malém raději ani nemluvě... Nevidět jeho skvělého estébáka v Poutech, zařadím si ho jako komparzistu, který dostal prostor říci pár slov na place... Při představě, že tohle všechno se platí z našich koncesionářských poplatků jdou na mně mrákoty. Víc než jednu vánoční hvězdu nedám. (a to jen že jsou ty vánoce) * ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Uživatel Alvin, cituji doslova„Když scénář stojí za vyližprdel, tak to nezachrání ani těch pár dobrých herců“…… no milí Alvine, v pointě máš určitě pravdu. Trochu zbytečný počin…..počkat, scénář Jitka a Kateřina Bártů, aha už tomu začínám pomalu rozumět. ps: Vánoční pohoda nenavozena…..vlastně žádná pohoda nenavozena. ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

Film jsem neznala a tím pádem od toho nic nečekala. A překvapil! Milý film s nečekaným koncem. PS: Nechápu místní nízké hodnocení. Původně jsem chtěla dát 4*, ale po přečtení komentářů, že někteří hodnotili "odpad" před začátkem premiéry zvedám na 5*. PPS: Ani žvejkající Blažková mi film nezprotivila. naštěstí tam byla jen 2x, z toho jednou jí zařízli. V pořádku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Praze, Hvězdonicích, Choceradech a na zámku Komorní Hrádek. (rakovnik)

Reklama

Reklama