Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy je zdrcený další ztrátou a chce se pomstít. Ada zažije rasově motivovaný útok na svoji rodinu. Tommymu přijde ze sanatoria dopis s naléhavou zprávou. (Netflix)

Recenze (17)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“I’m not a devil. Just an ordinary, mortal man.”  Pro mě osobně jedna z nejlepších epizod, kterou jsem kdy od Peaky Blinders dostal. Bylo to setsakra temné, depresivní, smutné, ponuré a ta atmosféra, ve které se neděje nic dobrého mě pořádně vykoupala v takové psychické úzkosti, jako dlouho nic. Cítil jsem naprosto každou emoci, kterou režie zachytila a jsem opravdu překvapený, jakým směrem se tato série vydala. Pohřeb mi zlomil srdce, sekvence se samopalem daaamn, pak ten dialog s Arthurem, politická schůze, závěrečný twist. Opravdu srdcervoucí epizoda, budu na ni vzpomínat navždy. PS: Sinead O’Connor je excelentní výběr soundtracku a speciálně pro tuto epizodu jako stvořený. ()

Steven47 

všechny recenze uživatele

Pro někoho asi zdlouhavá epizoda, ale když si užíváte perfektní soundtrack ve spojení s dlouhými táhlými záběry a bravurně zvládnutými dialogy, tak nelze nic jiného než smeknout klobouk před tvůrci. Od úvodní scény, přes rozhovor Tommyho s Arthurem a jednání u stolu, až po famózní finále. Měl jsem u něj stejný pocit jako u jisté scény ze hry Red Dead Redemtpion 2 - kdo hrál, tak moc dobře ví... ()

MuggyCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý koncept dílu, ale akceptuji jelikož se z temné série stává sérií zase o něco víc temnější. Všechno se vyvíjí úplně jinak než každý čekal a asi je to dobře. 4 díly pomalého děje v posledních 5 minutách této epizody nakopnul Tommyho "účetní", který dal náběh na poslední 2 díly plné děje (a závodu z časem). ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekompromisní hypnotická temnota, kterou z letargie vytrhne jen úchvatně natočená scéna se samopalem v lese. S živelností a mafiánským feelingem původních seriálů to má společného nadále pramálo, ale jako drsné drama plné životních utrpení je to více než obstojně provedené. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama