Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se mi jako celek líbila víc, než ta předchozí, a to i přes otřesnou úvodní epizodu. Musel jsem si sice chvíli zvykat na změnu prostředí, ale zvládl jsem to, vzhledem k tomu, že všichni zůstali i nadále pěknými šmejdy. Jednotlivé díly mi přišly proti druhé řadě vyrovnanější, hlavním padouchem byl kněz, což mě nadchlo, a přestože mi v závěru lezly ženy v rodině Shelbyových na nervy, je pravda, že pěkně zahýbaly vztahy mezi bratry. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kinda spoiler incoming, just to be sure) Ten konec byl opravdu libový. Slast pohledět. Hlavně Tommy, jak jen tak stojí a všemu jen přihlíží. :) Tato série hodně potemněla, ale za to jsem i ráda..nějak jsem Tommymu nežrala jeho radost z nového života. Nějak mi to k němu nesedělo. A taky mi Grace nikdy nepřirostla k srdci, takže mi její odstranění ze seriálu moc nevadilo. Ale nástup ruské rádoby carevny? Meh... by the orders of Peaky Blinders! nechte Rusáky spát :D ta jejich angličtina je hnus prostě. I ta směšná orgie party, co tam měli. Co se týče kněze - jo, to už jsme tady párkrát viděli (ale na Tommyho se nesahá! >:) nebo to vrací i s úroky na deset let dopředu), ale Michael mě překvapil. Hezký vývoj z jeho strany (jak přítomnosti, tak i minulosti..jak to všechno do sebe zapadá, že jo). Moje hodnocení by bylo asi nejlépe 4,5*, ale ten konec byl fakt úžasný, takže se přikloním k 5*. Aneb jak krásně všechny zase doje*at, ale ve velkém stylu tentokrát! Tleskám Tommymu, ten konec se mu povedl překrásně. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný díl, co se emocí týká, ale příběhově je silnější než druhá série. Líbí se mi zapojení Rusů do příběhu, všechny ty intriky, podvody a pletichaření. O tomhle celý seriál je a je fajn pozorovat Tommyho jak se díl od dílu snaží všechny přechytračit. Nejlépe hodnotím poslední díl, hlavně konec, kdy nejen mě ale i ostatní rodinné příslušníky Tommy dostal. To co se stalo jsem vážně nečekala. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je to zatím nejslabší série, pořád je to za velmi silných pět hvězd a pořád je to naprostý vrchol televizní tvorby. Cillian Murphy je stále naprosto excelentní. Helen McCrory dostala více prostoru, atmosféra je ještě úchvatnější a soundtrack naprosto nejlepší ze všech sérií. Ty songy jsou boží a absolutně se do toho seriálu hodí, takže já jsem nejvíce spokojený hlavně za hudbu, ale i příběh je stále silný a zajímavý. A navíc se už i sem dostal Alexander "Bashir" Siddig, ten chlap je fakt všude. Tom Hardy ani Sam Neil tomu vůbec nescházeli a já se už hrozně těším na další sérii, protože tohle Peaky Blinders jsou jako celek jedna obří paráda. 90%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabších 90%. Líbilo se mi to o něco méně než předchozí série. Krapet se změnilo místo, poměry, šláplo se do mezinárodních vod. Bylo to komplikovanější a propletenější než dříve. Taky bych řekl drsnější a temnější. Což jsou vlastně všechno pozitiva, ale nezapůsobilo to tak na mě jako předchozí řada. Každopádně pořád se drží perfektní atmosféra, výborný soundtrack a Tommyho nejde mít nerad. A začal se mi konečně zamlouvat i Arthur, takže další postava k dobru. Takže pořád jedeme na skvělé vlně. Howgh! ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)
  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)

Reklama

Reklama