foto

Finn Cole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rychle a zběsile 9
2019 Dreamland
2018 Školní nářez
2015 Inspektor se vrací (TV film)

TV seriály

2019 Animal Kingdom (TV seriál)
Know Thy Enemy (S04E07)
Into the Black (S04E06)
Reap (S04E05)
další epizody (7)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (6)
2018 Animal Kingdom (TV seriál)
The Hyenas (S03E13)
Homecoming (S03E12)
Jackpot (S03E11)
další epizody (13)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Betrayal (S02E13)
You Will Be Gutted (S02E12)
The Leopard (S02E11)
další epizody (13)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
The Duel (S04E05)
Dangerous (S04E04)
další epizody (6)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
What Have You Done (S01E10)
Judas Kiss (S01E09)
Man In (S01E08)
další epizody (10)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mrtvý ve studni 2 (S09E02)
Mrtvý ve studni 1 (S09E01)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky