Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

jojinecko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 seria je sklamanie! A velke! Su to stale Peaky Blinders, ale zaroven je to nekonzistentne, akoby varenie z vody, miestami ozaj trapas (aspon tak mi prisiel cely Adrien Brody, akoze imitujuci Vita - skor karikatura). Este aj tie prestrelky su trapas na urovni, ktora ozaj nezodpoveda PB. Rovnako pribeh, konanie postav...vlastne, ked tak premyslam, tie *** su tak trochu kvoli sile nostalgie. Pozerat TOTO po Narcos 4 je ako pit Tuzemsky "rum" po tom najkvalitnejsom "zbozi". Piatej serie sa trochu zacinam bat... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna se mi jako celek velice líbila, přestože jsem měl k některým záležitostem silné výhrady. Každopádně patřila k tomu nejlepšímu, co mi zatím tvůrci Peaky Blinders nabídli. Adrien Brody byl skvělou volbou, i když jeho Luca Changretta u mě nedokázal překonat fantastického Alfieho Solomonse v podání Toma Hardyho. Závěr řady navíc otevřel možnost většího budoucího provázání s politikou, takže by se z Tommyho Shelbyho mohla stát s definitivní platností absolutní svině, a na to se těším. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá řada byla super, sledování seriálu uteklo ani nevím jak. Líbil se mi boj mezi italským gangem a Birminghamem. Bylo to skvěle dějově napsané a Adrien Brody jako mafián a šéf byl naprosto dokonalý. Na začátku mě sakra zamrzel John, doufala jsem, že Shelbyovi bratři jsou nesmrtelní. Pak mě trošku vyděsil Arthur, ale co by byly Peaky Fucking Blinders bez Arthura Shelbyho a jeho energického hlasu. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s druhou jedna z nejlepších sérií seriálu. Peaky Blinders vsadili opět na dobře známá, ale i nová herecká esa, úžasný hudební doprovod a dokonalý scénář z pera Stevena Knighta okořeněný jako vždy několika nečekanými zvraty a silnými momenty. Kus poctivé filmařiny a v současnosti nejlepší britské televizní drama. "You don't fuck with the Peaky Blinders." ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série mi fakticky vyrazila dech, po méně výrazné třetí se dostavil její další přírůstek, který mohu nasnadě označit jako nejpovedenější seriálový počin, co jsem za poslední dobu mohl vidět na vlastní oči. Herecké obsazení se zde dostavilo nejen výborné, ale přímo nadpozemské. Všemu kraloval opět Murphy, jenž se mohl pyšnit po svém boku Hardym a Brodym. Brody v roli italského mafiána z New Yorku neskutečně překvapil, zprvu mi přišel jeho akcent spíše vynucený než normálně nasazený, ale postupně mi docházelo, že takový chraplák se k takovému typu člověka prostě a jednoduše hodí. Když se objevil na obrazovce, tak bylo o zábavu postaráno. Tentokrát se Peakeři mohli pochlubit i vymazlenými akčními scénami, na které se doopravdy dobře dívalo, dále pak atmosférou (jak jinak, to už je tak trochu zvykem) a samozřejmě propracovanými dialogy, jež naháněly chvílemi pořádnou husí kůži. Hardy opět dostal malinkatý prostor, ale využil ho výborně. Závěrečný díl byl bez jakékoli chybičky, scéna Hardyho s Murphym na pláži neskutečně vypiplaná do posledního detailu. Já vám nevím, ale dlouho podle mě budu hledat seriál, který nastavil danou laťku a převážně ji udržel. Čtvrtá série si odnáší 95 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)
  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)

Reklama

Reklama