Reklama

Reklama

Bučkovi - slunce, seno, vesnice

(pořad)
  • Slovensko Bučkovci (více)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

Hvězdy slovenské reality show Farmář hledá ženu, bratři Tomáš a Jan, se vrací a tentokrát i s celou rodinou. Hlavou rodiny je maminka Anka, která se s ničím nepáře. Poznáte i svéráznou babičku, která ráda křičí, nebo otce Jana, který farmaření nesnáší, ale o to víc miluje jídlo. (TV Prima)

Recenze (68)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ono je často niečo tak blbé až je to dobré. Prečo sa nezasmiať ma idiotskej sedláckej rodine? Prečo sa nesmiať na tom, ako jeden z bratov hobluje čiernu hubu z osady, s ktorou má pankharta a ktorá od neho aj pred kamerami zase ušla za inými chlapmi? Prečo sa nedívať na starého pupkatého cibuliaka, ktorý vymetá na staré - 55 ročné kolená dedinské diskotéky, na ktorých obháňa mladé školáčky? Prečo sa nezasmiať na až extrémne veriacej 100 ročnej prababke, ktorá je vždy tak nasraná, že sa až človek diví, že si stále hovie dobrému zdraviu? Prečo sa nezasmiať na najstaršom synovi, ktorý si narazil vždy nespokojnú a podráždenú Češku, ktorá je čierna ovca rodiny? Prečo sa nezasmiať na najmladšom synátorovi, ktorý má ego Cassanovy a chodí na starej šunke obháňať miestne štetky? ()

vander19 odpad!

všechny recenze uživatele

Porada na veliteľstve TV JOJ: Dobrý deň páni, čo keby sme znova vyrobili idiotizmus niekde na vidieku??? Veď ušetríme za kulisy, scenár, platby hercov. Dosadíme sedlácku rodinu, povieme im nech sa správajú ako imbecily a natočíme to. Blbá slovač to bude sledovať a nám sa nasypú peniaze z reklamy. Pritom budeme mať obrovské zisky, veď im zaplatíme pár centov a budú spokojný. Načo by sme napr. natočili vlastný film alebo dokument o prírode. Radšej kokotov v TV ukážeme. Som to vydržal sledovať až celých 17 minút... ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

MFJD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je moc. Keby Jojka začala chodiť z domu do domu a z chalupky do chalupy po celom Slovensku, tak by to skončilo najskôr ako toto ale skôr by to skončilo, že by to išlo z väčšej p.či do ešte väčšej pi.i! No koho už zaujíma čo niekto robil pred dvaciatimi rokmi a vešal to niekomu na nos. Č o niekomu, celému štátu! Jojka s Markízou sú dve K.rvy za čias starého zákona. Len aby tiež nezhoreli ako oni dve (sodoma a gomora), lebo toto čo sa tu prezentuje nespĺňa IQ húpacieho koňa. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem včera navštívil svoji oblíbenou zemi Slovenskou a večer jsem v hospodě nedobrovolně (holt to tam měli puštěný) na TV Joj sledoval asi hodinu tenhle skvost. No co vám budu povídat z každým vypitým drinkem hladina mého úžasu nad tím co sleduji stoupala. Je to samozřejmě čistej odpad. jestli takhle vypadá průměrná Slovenská rodina, tak to ámen Bratia. Ženský tají těhotenství, bráchové si kecají do výchovy dětí. No masakr nakonec dám 1* za toho Jána jak furt opakoval v tom autě : Čo ti šíbe? Ti šíbe? Ti šíbe??? 15% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama