Reklama

Reklama

Attack of the Puppet People

  • USA The Fantastic Puppet People (více)
Trailer

Obsahy(1)

Choromyseľný výrobca bábik Franz má smrteľný strach z toho, že zostane sám, tak vytvorí prístroj, ktorý dokáže zmenšiť ľudí. Čoskoro si nahromadí skupinku zmenšených zajatcov, ktorých núti robiť mu spoločnosť. Keď zmenší svoju sekretárku Sally a jej snúbenca Boba, dvojica sa rozhodne bojovať proti dňom stráveným v úlohe bábik, snaží sa uniknúť a znova sa zväčšiť do pôvodnej veľkosti. (matriosa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle ujetinu, která nenudila ani na moment, jsem nečekal. Sice již nikdy neuvidím Johna Hoyta (který bude o 6 let později na palubě U.S.S.Enterprise pod velením kpt.Pikea v pilotu č.1 The Cage, jako séflékař) stejně, ale za tu bžundu a leckdy i vskutku napínavou podívanou....to když se např. zmenšení lidičkové rozhodnou využíti toho že pana Franze opět navštívil jeho kamarád z mládí, který vypadá jako Leninovo jednovaječné (nekecám) dvojče a oni se pokusí aspoň jednoho z nich zvětšiti do výchozího rozměru...tak to jsem si kousal nehty, jak to dopadne.;-) Sally byla moc pěkná (taky 50tky ne?) a alegantní od hlavy až k patě (doslova) a když ji ´´zlý´´ pan Franz již zmenšené, podává krásné šatičky (které jsme již před tím viděli na panence a které právě Sally pochválila, čímž dostává tato scéna squelle osobní rozměr) a miniaturní punčošky (doslova II.) to jsem byl velmi úchylně+roztomile potěšen. Jestli ji podával i ty apartní bílé lodičky, to jsem si nějak nevšiml, i když je pak měla na sobě.;-) Dnes by ji nejspíše podával ty úchvatné/elegantní kroksy:-/ Další topka jest např. volání (marné) na policii skrze hlasitou hudbu. To bylo cáklé a napínavé zároveň. Palce nahoru za koupání v plechovce aj. Rozhodně o řád lepší než režisérův, Kolosální Mr.Proper, na kterého se dívají v autokině nesmrtelný bard Agar a slečna sekretářka, která nastoupila (poněkud neochotně) do služeb pana ´jsem tak sáááám´ Franze. Jo, pokud by jen holka tušila, heh. Prý...práce snadná, plat dobrý. To tedy ano. Musím ale vytknouti 2 nesrovnalosti. 1. název není jen mimo mísu, když zde nejde o žádný útok, ale vždyť zde nejde ani o žádné loutky, ve smyslu hl. postav. To už spíše panenky, když už. Takže správně je to...Attack of the Doll People. Já osobně nejvíce preferuji 1 z prac. názvů, I was a Teenage Doll. Pitomé a zároveň geniální. A za 2., co se krucinál! stalo s ostatními po útěku z kufru v divadle???? Za to bych režiséra/scénáristu vykrákal za vlasy. Wikipedia píše...jejich osud zůstává neznámý. No, to teda fakt dík.:( Oni byli též důl. Ne jen ústřední pár, kterému to aspoň a v posl. chvíli vyšlo, což bylo natahováno vskutku na hranici stopáže filmu a mých rozjitřených nervů, po tomto úchylně/komediálním thrilleru. Nikoli horroru. Jedno z letošních 50tkových překvápek od kterého jsem čekal přinejlepším blbost...přinejhorším, nudu kombinovanou s blbostí. Delší stopáž, větší rozpočet na efekty a Neuvěřitelně se Smrskávající Muž má konkurenci. Byť ne tak vážnou, jako on.;-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vůbec v ničem nepřekvapí. Ve srovnání s "The Incredbile Shrinking Man" je to jen levná vykrádačka bez triků. No dobře, pár jich je, ale vykrádačka je to stejně. Film nenabídne nic moc nového, snad jen ten nápad s loutkami celkem ujde, i když to není nosná myšlenka a dál je zaměřeno jen na to, aby to vypadalo zajímavě. Nevypadá. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další béčko s Agarem který má nos jen na špatný filmy.... A ty já miluju. Společně tentokrát s Hoytem. Upřímě jsem čekal spíše to že malý lidé budou terorizovat okolí, ale ne. Jde o to že vědec se cítí sám a tak zmenší partu lidí aby měl společnost, a to sem jim samozřejmě nelíbí a začnou jednat. Je to blbost, ale celkově moc nenudí a po dokoukání jsem neměl záchvat zvracení. Efekty jsou ok, i když třeba auto co málem malý lidi přejelo bylo celkem srandovní. Rekvizity jsou výborné. Ale celkově film působí spíše průměrně. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Sugestivní název i plakát samozřejmě lžou jako když tiskne. Žádný útok malých lidí tu opravdu neuvidíte. Jde tu o to, že šílený výrobce panenek zmenší za pomocí speciálního přístroje šest lidí do velikosti loutky, uchovává si je ve sklenici a zahání jimi svoji samotu. Inspirace o rok starším, geniálním THE INCREDIBLE SHRINKING MAN je tu zřejmá a používají se tu stejné trikové fígle, ovšem v horší kvalitě. Takže je tu k vidění spojování obrazů z rozdílnými parametry, překvapivě funkční přední projekce stolu (na kterém pidilidi rozjíždějí svoje „radovánky“), věci v nadživotní velikosti, jako např. obří telefon, sklenice, kufr, mýdlo i koupání v plechovce se tu najde. Na druhé straně, v posledních deseti minutách pidilidi utíkají před děsivě nezvládnutou průsvitnou krysou, pobíhají před okatými zadními projekcemi ulice a zahánějí vzteklého psa (trikově to ale žádné terno není). Co také hodně pobaví, je typická Gordonova self-promotion, tentokrát hlavní postavy sedí v kině na jeho THE AMAZING COLOSSAL MAN a zjevně se jim to zamlouvá :o) ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Vybral jsem si tenhle film podle názvu,protože jsem čekal nějaký liliputí útok na americké velkoměsto a těšil se na pravé nefalšované béčko ve stylu Plan 9 from outter space!Bohužel jsem se dočkal jen šesti malých lidiček trsajících na stolku,šplhajících po telefonním kabelu a koupajících se v plechovce.A závěrečná scéna s krysou už jen dokreslila celkový dojem.Staré klasiky chovám v úctě a vždy přehlížím nedokonalé triky s ohledem na dobu vzniku,ale tenhle snímek pro mě byl jedním velkým zklamáním!Škoda! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama