Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

lioncel

všechny recenze uživatele

Tak opravdu nevím, já se ale vážně dobře bavil, a po celou dobu .. ostatně jako vždy, když mohu sledovat akci, kde Nicolas Cage /zde Rayford Steele/ svým roztomile zarputilým a sobě zcela vlastním způsobem ukazuje, co vše pochytil od toho slavného Rusa se jménem Stanislavskij .. a dále v neposlední řadě .. jako beznadějně nevyléčitelný něžný romantik musím nadšeně zatleskat i té krásně vypasované nepřehlédnutelné bílé halence Hattie Durham /fotogenická Nicky Whelan/ a zároveň ocenit i velmi sympatickou Chloe Steele /Cassi Thomson/, která se tu navíc dokonce projede městem bez přilby na biku ... prostě, já si to užil - zajímavý originální námět, hezký čistý obraz, výborný zvuk a třešnička na dortu: dvě moc hezké tvářičky, co si zcela zaslouženě vysloužily při mém hodnocení navíc prémii, tj. dvě hvězdičky ... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak Nicolas Cage už se nám taky solidně propadl do bahna, když se nechal zlanařit pánbíčkáři aby si zahrál v tomhle úletu. Aby toho nebylo málo, tak ještě někde vyhrabali Vice Armstronga na post režiséra kterej si naposledy pořádně zarežíroval před 20 lety když točil Čas pomsty. Každopádně prvních 30 minut doporučuji přeskočit. furt se jenom žvaní a žvaní a nejčastěji používaná slova jsou God, Bible a disaster. Říkal jsem si sakra to bude dobrej disaster tenhle film. No pak se naštěstí rozjede akce která zachrání co se dá. Zřejmě i díky režisérovi jsou akční scény na úrovni. Celá technická stránka filmu je slušná a je vidět, že nestál pár šupů, ale potíž je v tom, že akce je jenom tak 15 až 20 minut. Škoda, protože třeba ta panika co vypukne na zemi je solidně natočená. Rabuje se, havarují auta, padají letadla z mostu spadne školní autobus říkám si bezva, ale celkovej obsah filmu to prostě trochu zabíjí hlavně pokud jste viděli Ponecháni napospas, tak budete doma a na pointu můžete zapomenout. Ono se stejně na konci víceméně nic nevyřeší. Každopádně žádný hlubší poselství kromě toho, že bůh je největší kurva ze všech, ale to už vím od South Parku jsem si z toho neodnesl.40% ()

Reklama

Aslan 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi dobre spracovaná téma vytrhnutia. Nikdy som nepochopil prečo americky protestanti venujú toľko prostriedkov a energie na spracovanie témy, ktorá je v Biblii rozpísaná tak na desiatich veršoch. Predsa v tej hrubej knihe sú dôležitejšie správy, ktoré treba svetu znova a znova predstavovať. Ale pre mojich bratov v(Ne) Kristu je to stále lepšie ako nič. Som veľmi rád že sa toľkým bratom v nekresťanskej viere, tento film nepáči. Je pravda, že posolstvo viery, malo byť komunikované v čo najprijateľnejšom šate. Nicolas Gage mohol byť zárukou kvalitnejšieho filmu, čo ale nebol. Na tomto filme sa pokazilo asi všetko čo sa dalo. Je veľmi jednoduchý až povrchný v každom smere filmového umenia. Pre záujemcov o túto tematiku odporúčam skôr staršie filmy s týmto názvom, alebo novinku http://www.csfd.cz/film/348276-den-po-konci-sveta/. Celkom ma chytilo temno - reálne pozadie filmu. ()

biergof 

všechny recenze uživatele

Už náboženský potenciál byl velmi slabý. Nenucená forma je na dnešní dobu fajná odchylka. Odpad to není, lepší to být nemohlo, protože natočit film, jak si k sobě bůh v jedné vteřině vezme všecky nehříšné věřící a my ať se tady sežerem, je možnost zábavná, ale mělo se to natočit spíše jako polodokument a né nudit diváka od začátku do finiše. Proč? ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV a začal se dívat cca od půlky filmu. A musím vlastně říct, že jsem byl velice rád, že jsem to neviděl celý. Tady není dobře vůbec nic! Scénář je totálně o ničem, jediný, co se tam vlastně dozvíme, je, že mizí náhodně lidi po celým světě. Hm, dobrý a dál? Za celou dobu se tam nestane vůbec nic, dokonce ani v závěru nedostaneme odpověď takřka na nic, až si říkám, jak je možný, že scénář psali dva lidi - na co tam museli být dva?! Ani to technický zpracování není kdo ví jaký, fakt je to hrůza. N. Cage nám zase ukázal, že vezme cokoliv. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama