Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1

Recenze (80)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě jedna z nejhorších sérií, plná spousty nevýrazných (ze stran fanoušků) a nesympatických postav a tak jsem měl oblíbenců fakt málo. A navíc, neustále protěžování vítěze bylo tak strašně viditelné, že to ani nebylo nijak napínavé. Ještě ti je snad nejhorší finálová trojice vůbec, ať by vyhrál, kdo by vyhrál, nadšenej bych nebyl. Oblíbenci: Reynold, Brenda. 2* ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítěz jakž takž vyspravil tuto "hvězdnou" sezonu. Caramoan jako jinou sérii navíc dost rozděluje absolutně nezáživná část před sloučením a více čí méně nepředvídatelná hra po sloučení (souhlasím s diskutabilními kroky produkce), kde bohužel otěže převzali ti méně zajímaví členové hráčského osazenstva, což na rovinu nebylo asi takovým překvapením, když se z castu jako takového dalo seriozně fandit jen pár lidem a některým, jen čistě s faktu, že celá řada je taková nijaká. Určitě zklamání. Celá řada má sice momenty, ale ty jako celek dobrou řadu dokázat neudělaly. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Cochran ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hlavní problém Caramoanu spočívá v tom, že fans nejsou skuteční fans a favorites nejsou skuteční favorites, i když se to Probst snažil stále trapně zdůrazňovat. Přišlo mi, že polovina fans viděla Probsta podruhé v životě. Erik a Cochran jsou skuteční fans, ale rozhodně nejsou favorites, stejně tak Brandon a Dawn. Procpání Fran kvůli Phillipovi je pak ukázkou naprosté demence pana Probsta. Jinak by se celkově nejednalo o úplně špatnou sérii. To, že se ke konci dost zvrhla, je věc druhá, ale k tomu se dostanu. Dalším velkým selháním (Probsta) je ženský cast fans. Milf + čtyři mladé holky, z toho tři blond. WTF? První polovina opravdu nebyla špatná. Favorites začali drtit fans, Phillip jel podle BR rules a začal šaškovat se svým týmem. Malcolm se připravoval převzít otěže hry a Corinne se to chystala rozjet ve svém bitch stylu. U fans mě bavil sice jen Reynold, ale to jeho ego mi někoho připomínalo, takže jsem mu začal fandit. Jak jsem Corinne nesnášel v Gabonu, tak tady uznávám, že její vypadnutí zapříčinilo tragický úpadek celé série. Pár bláznivých kmenovek mě sice zkusilo přesvědčit o opaku, jenže pravidelné vypadnutí osoby, která měla charisma a snahu hrát místo osoby, která je na přes držku, mě zase pomalu utvrzovalo v tom, že to skončí hodně špatně. Posledním hřebíčkem do rakve bylo vyřazení Brendy. Nic nechutnějšího jsem od pověstné ukázky, jak negr umí držet slovo na Fidži, neviděl. Dawn si veškeré urážky a ponížení zasloužila, a jelikož finálová pětka byla celá k smíchu, tak jsem za Cochrana vlastně rád. Jeho sebeshazující kecy, které používá jako obranu proti okolnímu světu, mě zase bavily, i když jeho údajná geniální znalost hry byla už dost otravná, stejně tak jeho lezení do prdele Probstovi, který si to jako správný egomaniak užíval. Kvůli kamarádíčkování s Probstem je Cochranovo vítězství sice podezřelé, o nadržování režie ani nemluvím, ale je rozhodně lepším vítězem než ta držka, která schovává svou nechutnou povahu za rámec hry. Favorit: Brenda, Oblíbenci: Phillip, Reynold, Cochran, Sherri, Hope. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, vážně tak chladné hodnocení a kritika tak skvělé série?? Koukám, že ta obrovská řada nečekaných zvratů a překvapení u mě pokračuje až nad konec této řady až sem. Můžou mně být lidi míň sympatický či víc, můžou mě nudit, ale jak může být někdo, kdo je fanouškem této série zklamán, když tady se děly věci naprosto šílené, kmenovky jedna za druhou se zvraty a překvapením jak prase a vítěz jakého by nikdo před začátkem netipoval, ale naprosto zasloužený! Navíc se díky Brendě a Andree bylo i na co koukat. Naprostá spokojenost a jedna z nejlepších sérií ever! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já teda upřímně některou tu kritiku tady nechápu. Podle mě tahle série k těm top možná 10 patří. A to opravdu nedávám 5 hvězd každý řadě. Když to shrnem, tak favoriti byli navolený celkem dobře. Francesca tam neměla co dělat absolutně, co si tak vzpomenu. Jinak Branda, Andrea, parádní pokoukání, silný jak fyzicky, tak strategicky. Malcolm pro všechny velká neznámá, škoda že ho odhalili, možná se přidal na špatnou stranu, ale rozhodně ještě třetí šanci dostane. Erik velkej blbec zminula, kterej měl smůlu dojít až do finálovky. Phillip, zezačátku sem z něj měl radost, ale pak už jenom žvanil a přál sem si aby ho vyhodili, i když se od Bostona lecco naučil. Cochran, nemůžu říct ani slovo, zaslouží si, aby se mu říkalo příjmením, výhry v individualních soutěžích, hra o kterou se tam staral, měl to dá se říct pod kontrolou, aniž by potřeboval skrytý imunity...U fanoušku bylo fajn, že se do sloučeni dostalo pár "svalovců", hned ty Challenges sou o něčem jiným, Reynold opravdu bojovník, Eddie jeho parťák, ne tak dobrej, měl milion šancí vyhrát imunitu a stejně to nezvlád dohrát, jinak bída. Velkej Brandon Hantz ukázal opačnou stranu mince, neumí si vydobít ten správnej respekt jako strejda, tak musí přehánět a vyvádět, udělal jim velkou škodu, nakonec chtěl rozbít Phillipa a udělal opravdu slušny divadlo, kdy sem se bavil, ohromnej bojovník v soutěžích a je škoda, že musel takle skončit, bohužel už ho asi neuvidíme...Kmenovka legendární, kdy Malcolm vytáhnul oba dva náhrdelníky a zachránil tak 3 amigos, ale to bylo bohužel všechno. Závěrečná kmenovka od Brandy hodně silná, ale co s nima, Down dělala sračku a Sherri hrála tužku, nikdo jinej než Cochran vyhrát nemoch a zaslouženě, kdo by to byl po první sérce řek, že na to má, zrovna on :D ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)
  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)

Reklama

Reklama