Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 2

Recenze (80)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedna z nejslabších sezón je za námi. Vítěz nakonec vcelku zasloužený, i když v porotě bych našel víc adeptů, kteří by si to zasloužili. Bída této série začala už s castingem a rozdělením kmenů (proč proboha nepromíchali fanoušky s oblíbenci hned na začátku???) a vlekla se vlastně až do konce. Veškerý vývoj byl ve smyslu: dobří stratégové se mezi sebou navzájem vymlátí a zbydou jen emočně labilní nesympatičtí nehráči. Jeffova snaha stále tlačit na emoce ho úplně zaslepila a na obrazovce tak máme možnost vidět jedno emoční zhroucení za druhým, furt někdo bulí, soutěže jsou nudné a okopírované z předchozích sérií a ani odměny nemají žádnou kloudnou úroveň. Fyzicky to byla pohodička, skoro jim tam nepršelo, brzo dostali nejrůznější komfort, soutěže dost snadné (kde jsou doby náročných vodních soutěží jako v Cook Islands)...no prostě jedna velká nuda._____Zklamání: fanoušci (jediný schopný byl Reynold), Brenda (totálně mimo dění), Erik (dobrák, ale jako hráč jalový), produkce + Jeff (těm připisuji největší podíl na dojebání této série). Co tato série přinesla naopak pozitivního? Malcolm a Andrea si řekli o místenku v případné superhvězdné závěrečné sérii. Toť vše... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!!!....... Nebudu se tu snižovat k tomu, abych tu nadávala jako nějaký přechytralý inteligent s hubou dlaždiče, ale je fakt, že tahle série mě nijak zvlášť nepotěšila. S prapodivným výběrem "favoritů" jsem se dokázala ještě smířit, ale s vývojem hry už moc ne. Lidé, kterým jsem dokázala fandit, odcházeli jeden za druhým, a ti otravní a nevýrazní dál přetrvávali.... Ale s odstupem času se přes druhou polovinu série dokáži přenést - hlavně to je díky tomu, že jsem od vypadnutí jisté osoby jednotlivé díly vyloženě proklikala a příliš se nerozčilovala nad sledováním krev-pijících individuí. Vítěz byl asi to nejmenší zlo z těch tří ve finále a aspoň si to i trochu zasloužil - už jen pro jeho velký fanouškovský zápal.... spokojenější jsem byla po reunionu, který byl záživnější než posledních cca. pět epizod. Aspoň že ten Malcolm vyhrál cenu diváků - on a jeho Three Amigos patřili k těm zvláštnostem téhle série, která se bude odlišovat od ostatních. Stejně tak jedno "nej" se v téhle sérii odehrálo: nejvícekrát (tedy dvakrát) vyloučená osoba hned na první kmenové radě! To se už nikdy opakovat zřejmě nebude. K tomu připočtu Loco-Brandona, jehož naprostý psychický break-down se vám vryje do paměti ať už chcete nebo ne. Zato Dawnin melt-down byste nejraději z paměti okamžitě vymazali (no a že takových situací bylo více než dost). Pak nemůžu opomenout Stealth skupinu pod vedením šíleného Special Agenta Phillipa - který se dočkal své vlastní "B.R. rule book" z rukou svého milovaného idola Bostona Roba:-D Tahle série byla na horské dráze - jednou nahoře, pak zase hned dole a pak dojela do cíle po zpomalené rovince.... ale jsou tu i mnohem horší série, než byla tahle. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

utopené zuby, namachrovaný krocan, mistr v zadržování dechu a double agent, důvěra Dawn jako cesta do pekel, deziluze v několika levelech - především fyzická hrozba je ničivá, neviditelná Brenda a castingové superpeklo ve kterém Corrine nastartuje sérii vyhazovů po které není komu fandit a zanechá diváky v dementním ufňukaném údolí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor na spilery. Ať nejste nasraní. Tahle série není z celkového pohledu kdovíjak úchvatná a perfektní, ale obsahuje několik velmi silných, takřka až nezapomenutelných, momentů. Z mého pohledu nejzajímavějším momentem je absolutní zešílení mladého Russela, který v této sérii rozhodně nevystupuje v roli světce vedeného samotnou rukou boží, jak tomu bylo v Jižním Pacifiku. Dalšími super postavičkami jsou negři. Na každé straně jeden. Na straně fanoušků 150 kilový mariňák Shamar, který dokázal denně proležet 19 i více hodin. Na straně druhé Phillip Sheppard - narcista, totální magor a údajný bývalý federální agent. Tohle trio se staralo o veškerou zábavu. K tomu si troufnu na vrch přidat jednu luxusní kmenovou radu, přičemž sami poznáte kterou. Na závěr mě velmi potěšilo vítězství a předvedená hra zrzavé bílé tempery Cochrana. Musím smeknout svůj širák před změnou, kterou si za dva roky prošel. Jinak, jak už jsem uvedl, série bohužel nepřináší mnoho zvratů, či napětí. Vidím to na zlatý střed. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Malcolm, Cochran, Brenda. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)

Reklama

Reklama