Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1

Recenze (80)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DivX/// Casting 8/10 Děj 9/10 Střih 8/10 Kamera 8/10/// PLUS: Favoriti: Brenda, Cochran, Reynold, Malcolm, další oblíbenci: Andrea, Erik MÍNUS: neoblíbenci: Shamar, Filip, Brandon/// Shrnutí: Tuto řadu už jsem viděl podruhé. Protože si však rád nepamatuji, tak mi nevadilo se na ni podívat podruhé. Všiml jsem si, že jsem napoprvé dal 5 hvězdiček. No přehodnocuji na 4, i když mezitím co jsem stihl kouknout na 29 řadu a jsem u finále 30té vlastně zvažuji, že těch 5 je adekvátních. Především proto že sestava, až na pár otravných jedinců je zde skvělá. Ta společnost lidí, tady by jsme s nimi v té hře chtěli být. A Cochran předvedl velice zdařilou hru a také to jeho komentování byla zajímavé a zábavné a také dost trefné. Problém jsem měl s fanoušky, až na dva byli dost zbyteční a tady se cast nepovedl. Ale favority jsem si moc užil./// Celkem 83%/// ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

utopené zuby, namachrovaný krocan, mistr v zadržování dechu a double agent, důvěra Dawn jako cesta do pekel, deziluze v několika levelech - především fyzická hrozba je ničivá, neviditelná Brenda a castingové superpeklo ve kterém Corrine nastartuje sérii vyhazovů po které není komu fandit a zanechá diváky v dementním ufňukaném údolí. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se mi nehodnotí snadno. Jako taková mě bavila. Má opravdu hodně zajímavých okamžiků i situací a rozhodně nepatřím mezi ty, kteří ji berou jako nejhorší řadu ze všech. Nene, One World, Nicaragua, Vanuatu a Thajsko byly ještě (nutno dodat do té doby) horší. Caramoan je až pátý od konce :-) . Jenže...tohle byla vlastně první série, na kterou jsem koukal průběžně. Všechny předchozí jsem nakoukával se zpožděním a mohl si je vychutnat najednou. Tady jsem ovšem měl jen jeden díl za týden, koukal na vystřižené scény, na Live After Show, na Ponderosu. Takže jsem k této sérii přilnul určitě víc, než by si zasloužila. I díky tomu, že jsem se začal více zajímat o zákulisí této soutěže, četl rozhovory, twittery a tak dále, je to také série, která mi Survivor začíná zhnusovat. A proto nakonec nedávám čtyři hvězdičky, na které bych to jinak cítil. Nespravedlivý air time, ostudné manipulace s divákem pomocí lživého střihu, ovlivňování hry produkcí a samozřejmě vrchol všeho je totální fiasko na reunionu. Tohle se prostě nemělo stát. Proč prostě má produkce potřebu měnit realitu v reality show? Myslí si, že když z hráčů udělají blbce a něco čím nejsou, tak že se budou diváci více bavit? Nikoliv. Alespoň u mě to tak neplatí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě jedna z nejhorších sérií, plná spousty nevýrazných (ze stran fanoušků) a nesympatických postav a tak jsem měl oblíbenců fakt málo. A navíc, neustále protěžování vítěze bylo tak strašně viditelné, že to ani nebylo nijak napínavé. Ještě ti je snad nejhorší finálová trojice vůbec, ať by vyhrál, kdo by vyhrál, nadšenej bych nebyl. Oblíbenci: Reynold, Brenda. 2* ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při hodnocení kamarádů (se kterými mám většinou podobný názor v kvalitě sezón) a při počátečním šoku, kdo všechno vyskákal z helikoptér, jsem tušila, že ta řada bude stát za hovno :D Jenže jak jsem byla připravená na nejhorší, mě ta řada docela překvapila. Název fanoušci vs. favoriti je trošku mimo, ale jak bylo na začátku řečeno – favoriti se vrátili, aby napravili ty největší omyly, které udělali a celkem (tedy u mě) si napravili reputaci. Fanoušci už byla horší kapitola. Tolik chyb od lidí, kteří by měli dle označení vědět, jak hrát, se nevidí. Ale já fandila těm druhým, takže mi bylo jedno, že tak rychle všichni vylítávaj. A pro mě docela nejzábavnější část, kdy skoro všichni favoriti převzali otěže a začli hned hrát celkem agresivně a mysleli si o sobě, že oni hrají tu nejlepší hru a oni jsou neporazitelný. Většinou mě tyhle kecy serou, ale slyšet to od těch exotů, mě fakt bavilo. Nerd, spešl agend, Corinne, Erik? Hanz udělal další ostudu, Malcolm, že není jen krasavec, Brenda že není jen slaďoučká a bože Cochran vyhrál několik individuálních soutěží? Život už nebude jako dřív :D A jak tu to tak čtu, tak děkuji sama sobě, že já nejsem takový fanoušek, nezajímám se o zákulisí apod. takže mě manipulace produkce, střihy kamery apod. nekazí celkem normální sezónu až na Reunion, co to mělo znamenat? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)
  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)

Reklama

Reklama