Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec 19. století. Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika. (Jocker94)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

Killda 

všechny recenze uživatele

Slušný western. Je škoda že tvůrci rozjíždí zápletku až tak pozdě, rozhodně tahle látka měla větší potenciál. Ale až budete mít znuděné odpoledne jako já, zkouknutí tohoto snímku vám neublíží. Ed Harris hraje opet výborně a January Jones je na western girl až příliš sexy... stačilo by trošku okořenit nápady a kvalitní westernovka by byla na světě. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Netypický příběh z divokého Západu mě potěšil. Dobře se na to dívá a jen málo chybělo, abych tomu dal plný počet bodů. Náboženský fanatik a vůdce své komunity zneužívá své moci nad svými "ovečkami" a dovoluje si prakticky všechno, co ho napadne. Ve jménu Boha vraždí, znásilňuje a užívá si svého bohatsví. Ale jen do chvíle, než naštve jednu mladou dámu. A to finále je pak opravdu sladkou pomstou. Zábavu a kvalitu do filmu vnáší příchod nového šerifa Cornelia Jacksona, který se chová, jako takový westernový Colombo. Suma sumáru čtyři zasloužené hvězdy. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka, která mou sbírku revenge-story rozšířila o další vydařený kousek. Klasická jednoduchá osnova, do které jsou dosazeny výrazné a originální postavy, nabízí zábavnou a současně hodně drsnou podívanou kde dlouhý rozjezd vyvažuje dynamická kamera a slušne odsýpající tempo. Isaacs si padoucha střihl s naprostým přehledem, Ed Harris je dokonalý a myslím, že bych tuhle postavu chtěl vidět v dalším filmu, kde by byl hlavní postavou. A Junuary Jones? Jako nekompromisní zrzka s kvérem a přesnou muškou nemá chybu. Jistě, má to své mouchy, ale ty k Divokému západu patří, tak proč si jich všímat. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Divoký Západ ze Sweetwateru mi trochu připomněl Divoký Západ z hustoatmosférické minisérie Streets of Laredo, tedy Divoký Západ zabydlený pološílenými psychopaty, podlými násilníky a podobnými degeneráty. Dějová struktura filmu není příliš komplikovaná, v kostce vypráví variaci na stokrát omletý příběh o bezpráví, zločinu a následné pomstě. Ale díky hercům a dobře vybudované atmosféře se jedná o nadprůměrně záživný, i když na americké poměry spíš komorní a minimalistický western. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Heh..tak tie charaktery i priamociaro plynuci dej, kde sa s nikym, s prepacenim, neseru, si ma ziskal. Vsetky tri ustredne charaktery su zahrane bravurne. Ten mormonsky fanatik mal ten spravne sialeny, Bohom odobreny zamer, byvala "spolocnicka" bola nalezite pritazliva a nekompromisna s presnou muskou a peknymi fialovymi satockami. A oboch, aspon teda v mojich ociach, jednoznacne tromfol "forenzny technik a serif v jednej osobe, polosialeny tanecnik a chladna hlava v podani pana Eda Harrisa. Jenoduche priamociare, drsne, uprimne a hlavne zabavne. Odporucam. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v amerických lokacích Santa Fe, Abiqiuiu a Novém Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama