Reklama

Reklama

VOD (1)

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem ani nepomyslel na to, že by mne můj zastřený mumlavý hlas mohl živit a tak jsem zvídavě nakoukl do světa, ve kterém se najdou jedinci, ze kterých breptání do mikrofonu činí celebrity. Poučil jsem přitom, nějakou tu emerickou rodinnou hodnotu jsem taky strávil a zabilo mne pár povedených vtípků, které za mnou dorazily bez jakékoli výstrahy. Jednu velkou výhradu však ke snímku mám, i když za ni žádný z autorů nemůže - dabing. Já tedy při dabingu obvykle nedostávám zánět žádného ze svých šesti pohlavních orgánů, ale v tomto případě doporučuji překonat lenost a začíst se do titulků. Ty nadabované modulace hlasů mi totiž způsobily takové svrbění, že mi ho nedokáže odborně vydrbat ani nepřítel na telefonu. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná podívaná, jedoucí podle té již tisíckrát vyzkoušené šablony, kde si hlavní hrdinka jde za svým na první pohled nereálným snem. Možná kdyby nebyl film propagován jako čistokrevná komedie, mohl by si vysloužit lepší hodnocení. Takhle ale s tím minimem humoru, co nabízí, to na víc než dvě hvězdičky není. ()

Reklama

Redi 

všechny recenze uživatele

Mně to teda nezábavné ani nudné nepřišlo. Mám rád trailery (hlavně Úpřímné trailery... škoda že nedali roli Jonu Baileymu, hlasu upřímných trailerů), a tak mě nahlédnutí do těchto kruhů rychle zaujalo. Někteří píší, že to nebylo vtipné... no mě tento nenucený humor, který svým projevem výše pozvedla Lake Bell, naprosto sedl. Imitace GLADOS ze hry Portal rulezz. Jinak né že by to byla nějaká superbomba film, na který budu dlouho vzpomínat a každému doporučovat, ale nějakých 50% je dost k smíchu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jsem ráda, že to bude krásná mladá ženská, a ne starej chlap.." Konečné zklamání jen potvrzuje český dabing, který utváří snímku zcela nový rozměr a paralelu, když překvapivě naznačuje přetrvávající kvalitu české dabingové školy, jejím současným problémům navzdory, která je však v důsledku o mnoho zajímavější než samotný film.. Jakkoli rozhodně nelze tvrdit, že by Hlas jako takový už z podstaty daného tématu nebyl zajímavý, zvlášť když poskytuje spoustu zajímavých otázek, jež však Lake Bell raději nepokládá, ani na ně nehledá odpovědi.. Hlas není nezajímavý, jen je prostě slabý.. [ Dabing 3/10 ] V podstatě sysifovská práce.. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se... a moje očekávání byla přehnaná. In a World... je film k nedělnímu odpoledni, kdy se vám fakt nic nechce a řešíte, jak zabít čas. Párkrát se u toho uchechtnete a zbylou dobu se budete divit tomu, jak někdo mohl natočit něco tak strašně zbytečného, a přitom s tak skvělým námětem. Nevtipné, nezábavné, neinteligentní. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama