Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Kur*a co to bylo? To, že se během války ukořistí cizí tank chápu, ale aby celá panzer division používala předělané T34 je ubohost! Opět Američané velkými hrdiny a Němci totálními sráči, kteří se nelogicky formují a skrývají se jako malé děcka. Další totálně směšná věc byla, když jsem ve fabrice viděl německé uniformy a swastiky, které nikdy nikdo nevyrobil. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Takhle se jednou na place (zeleném plátně?) sejde kalibr typu Sizemore, Jones a McDonough s dalšíma (mně) neznámýma xichtama a natočí spolu blockbus... ani ho*no! Rozhodně jsem nečekal, že utopím hodinu a půl života v kanále. Kdo má tohle zapotřebí. Marně jsem hledal, za co dát aspoň jednu hvězdu. Nenašel jsem. ()

Reklama

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Na tento film mě nalákaly TV ukázky jinak jsem o něm vůbec nevěděl. Říkal jsem si, že to vypadá pěkně a má to slušné obsazení. Že se toho vyklube sračkoidní „béčko“ s příjemným obsazením jsem netušil. I když varování v podobě procent na ČSFD mohlo být jakýmsi varováním, ale procenta jsou tu velmi klamavé. Obsazení a když se nic neděje tak to má hezkej válečnej vizuál, ale jakmile se začne něco dít tak jsou vidět strašné nedostatky. Film se o samého začátku tváří hrozně vážně ale to, co se tu děje nemá s vážností od cca 15 minuty co dočinění. Je to hodně špatný jak akční film, tak válečný… ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

No tohle do prkna .. co je to za kravi?u .. waffen-SS jako totál neschopenky .. a ty tanky .. to si snad dělají p?del .. ha-ha .. no tedy ... hm .. ale obraz jak břitva a ten super zvuk .. nu .. jé hele, hezká slečna (Kestrel / Melia Kreiling) .. šikovná .. a je čistotná, to mají mazlíčci rádi .. ježíš to je vů?, se mu sama nabídla .. to já bych ... no tak, vždyť to zas tak špatný není ... hele, ono je to podle PC hry .. tak to snad ale vysvětluje mnohé .. no to je přece úplně jiná .. to je paráda ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Z duse neznasam Toma Sizemora /Takovi Normalni Zabijaci/- ten herec nevie hrat a nema herecky talent, hoci bol na strane dobra. No, ale nejak obiede som toho Sizemora prezil, najma vdaka tomu, ze ide o silny namet WWII, kopu akcie,m prestrelky, rvacky nechybaju ...... Dlho som si myslel, ze reziser Don Michael Paul /Na pokraji smrti 2002 s istym Segosom/ bude dost dobra reziserska lama - no a chlapik ukazal aky - taky rezisersky talent. Vinnie Jones /Zabij neboo budes zabit 2007/ je snad rovnaky bojovy masaker ako pan StatickaSunka : 64 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • V roce 2001 hrál Neal McDonough (Conti) poručíka Bucka Comptona v minisérii HBO Bratrstvo neohrožených (od r. 2001). Seriál se odehrával ve stejném časovém období a Neal v něm hrál důstojníka, který bojoval v bitvě v Ardenách. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu americký sniper používá německou pušku G43, chybí na ni ale přední mířidlo (muška). (SsgtJira)

Reklama

Reklama