Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Joe a Drobček sa stretávajú po druhýkrát a opäť tomu nechýbajú dnes už klasické gagy ("Co bude na večeři? Ani nevím, lítalo to kolem"), nezničiteľná chémia a vražedné tempo, kde vtipná scéna strieda ešte vtipnejšiu (fazule, karty, reštaurácia). Záver už trochu opíja pečivom, ale prežiť sa dá. Za detských liet bol tento štýl spaghetti humoru mojim jediným kontaktom s westernom. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Ruky boli lepšie v bitkách, ale tento film je skvostný vďaka GENIÁLNYM hláškam. Nič zábavnejšieho pri tvorbe dvoch hereckých legiend nenájdete, pretože toto je vrchol ich zábavy. Smial som sa tri štvrtiny filmu a ešte teraz mi z toho slzia oči. Prvý film je však stále mojou najväčšou srdcovkou. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dvojice pokračuje ve westernových radovánkách, nesnášejí se, ale vlastně jen na oko, převlékají se, musí neustále potkávat jeden povoz, sem tam trochu někoho zamlátí, ale jinak vlastně nejsou zlí. Další parádní komedie téhle dvojice, která má dobré postavy, westernovou zápletku a navíc zase pár absurdit ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pokračování kvalitního filmu. Okradení banditi a následné rodinné setkání, kam bandité vtrhnou jako nezvaní hosté. Je to jeden z mála filmu, kde jsou narušitelé odraženi a ještě okradeni. Nejlepší je scéna S+H večeří v nejdražším podniku ve městě. ,,Kdyby byl každý tak šlechetný jako vy." ,,Tak byste se nechali přepadávat častějc." ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

Dobrý scenár, jednuduchý príbeh, neuveritelne dobré dialogy a super hlášky. Herecké výkony Terenca Hilla a Bud Spencera ani nemusím komentovať proste dokonalé. Najlepšia scéna v reštavrácii! Film som videl asi 100x no už sa teším na jeho znovupozretie! Hodnotenie jasných 5* nič viac nemože westernovka mať ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Ve východním Německu byl film uveden pod názvem “Der Kleine und der müde Joe“ a v západním Německu pod názvem “Vier Fäuste für ein Halleluja“. V Americe potom jako “Trinity Is Still My Name“. (Stocki)
  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)
  • Scéna, ve které Trinità a Bambino obědvají v restauraci, nebyla předem napsána. Režisér Enzo Barboni jen zvolal “akce“ a Bud Spencer a Terence Hill improvizovali. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama