Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud možná vypadá jako doktor, ale doktor rozhodně není. To jen jeho indiánský kamarád Orlí oko přepadl vlak a ukradl jednomu doktorovi kufr, ve kterém prý má být největší poklad. Ale co je tohle za poklad? Jen samé lékařské knihy a nástroje. Jenže než se Bud naděje, celé město, do kterého právě společně s Orlím okem dorazil, si myslí, že Bud je doktor (má přece lékařský kufr) a hned mu zařídí ordinaci. Bud tu ale bude mít ještě jinou práci - musí město zbavit lupičské bandy, která řádí po celém okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pohodová Westernová komedie, s tradičně výborným Budem které nechybí grády a vtipné situace. Všechny bitky jsou zde na jedničku, klidně bych jich zkousl víc. Navíc filmu nechybí ani dobrá westernová zápletka a závěrečné rozuzlení je na komedii docela překvapivé a povedené. Mimochodem Orlí oko mi náhodou nebyl tak nesympatický jako ostatním, naopak mi jeho účast připadala docela vtipná. takový Anulu v Kdo najde přítele najde poklad byl mnohem horší.:-) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Absencia Terenca Hilla bolí (hlavne pri tradičnej "veľkej žranici") a o to viac pije krv (Buddymu i divákom) ten debilný indiánsky sidekick. Neskutočne iritujúca postava, uzemnil by som ho bombou do temena po minúte výskytu na plátne/obrazovke. Takisto veľa fórov, ktoré v starších filmoch BS/TH fungovali dobre, tu skĺzavajú do veľkej trápnosti. Ale aj napriek všetkému je to stále slušná zábava. Životabudič pre umierajúceho deduška, spomínaná jedácka scéna, dezinfekcia v polievke, no a samozrejme hojné "fistingy", ktoré sú nevídane deštrukčné a s lepšou "choreografiou" než v mnohých spoločných BS/TH filmoch. Popravde, čakal som od tohto menej známeho filmu, že bude podstatne horší, takže príjemné prekvapenie. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela klasická westernová komedie s Budem Spencerem, který se záměnou stane doktorem v jednom městečku typicky ohroženém bandou desperátů. Zápletka je zřejmá – Bud všem řádně naliská, párkrát si vystřelí a v závěru zase smolně přijde o vydobyté teplé místečko šerifa. Kromě svého indiánského společníka, který snad až moc okatě místy hraje to, co jindy Terence Hill, překvapí snad jen hudba, kterou má na svědomí světoznámý Ennio Morricone a i pro mně je velkým překvapením, že skládal hudba k takovému u nás neznámému filmu. Celkově řečeno – určitě nejde o nic světoborného, ale kdo má rád Spencera, užije si dostatek suchých hlášek a pár velmi slušných mlátiček. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

To slabé hodnocení jsem nedal za to, že bez Hilla to není ono. Je to jen a jen za naprosto idiotskou hudbu,která hrála furt dokola. Jasně, to je častý jev všech Hillovek a Spencerovek, jenže ve většině filmů jsou chytlavé a návykové. Tohle byla jen iritující fidlanina ve stylu "Skákal pes - přes oves". Bohužel, i když idiotská, přesto návyková, takže když už mi začla hrát vlezle v uších i ve scénách, kde nebyla, film jsem vypnul. Dělal jsem něco na počítači a ta vlezlá hudba mi furt hrála v uších. Okamžitě jsem si musel dát na sluchátka maraton všelijakých hudeb, písniček, znělek, abych se té debility zbavil. Naštěstí se povedlo, fidlaninu jsem zapoměl a na film už se nikdy nepodívám. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už k vám dorazila ta epidemie hepatitidy? - Občas se tady staví." Některý aspekty lékařskýho vzdělání sice zůstaly "doktorovi" Buddymu doposud skryty, ale to nic neubírá na jeho mistrovství v obouručným mlaskavém fackování banditů, který občas vyšperkuje nekompromisně zatloukacím kladivem do země. Děj tohoto westernu samozřejmě není podstatnej, neboť vše důležitý se skrývá v postavách poletujících okny, dveřmi či zdmi a následnejch suchejch hláškách dobře živenýho fousáče. Těžko od filmu s Budem Spencerem v hlavní roli očekávat více. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama