Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neapolský policejní komisař Rizzo přezdívaný Velká noha se právě vrátil z Hong Kongu, kde se velmi razantně očistil od obvinění, že je překupníkem drog. Jenže klidu si příliš neužije. Okamžitě se musí pustit do dalšího případu. Tentokrát však nejde jen o drogy, ale také o krádež a pašování diamantů. Na prodej drog i nelegální obchod s diamanty ho upozorní africký kolega, který je ovšem vzápětí zavražděn. Stopy vraha vedou do Johannesburgu, kam se Rizzo neprodleně vydává. Ještě před odjezdem se ale setká s bývalým strážmistrem Caputem a s Bodem, synkem zavražděného policisty, kteří se ochotně stávají jeho pomocníky v boji proti dobře informované narkomafii. Od prvního okamžiku, kdy nenápadná trojka vystoupí z letadla, musí komisař čelit najatým zabijákům, kteří nevynechají jedinou příležitost, aby se ho nepokusili zabít. Ale Rizzo poněkud přihlouplé a nešikovné protivníky s přehledem likviduje pádnými pěstmi i důvtipem. Kromě toho stále pátrá po vrahovi afrického kolegy. Stopa ho zavede až k odhadci drahých kamenů Spyrosovi a jeho šéfovi, jenž se neštítí žádného zločinu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Stále stejné schéma - Bud Spencer někam přijede, hledá padoucha, zloduch se jej chce zbavit, pošle bandu neschopných "zabijáků" a ti dostanou za stále stejných "řach-řach" zvuků od Buda Spencera nakládačku. Určitá zábavnost zůstala zachována díky místy obstojným hláškám, ale už mi není 8-10 let a tento druh jednoduchých komedií mi příliš nesedí, dávno jsem z nich vyrostla. A Bud Spencer bez Terence Hilla? Jsem v pokušení strhnout další hvězdičku:-). Mimochodem - český dabing: ikdyž jsem zbožňovala R. Hrušínského nejstaršího, jeho hlas mi k Spencerovi prostě vůbec nepasuje. 55% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě dokonce jednou pobavil i Caputo, když odcházel z hotelu v přestrojení. Ale k nejlepším momentům patřily četné bitky, především ta závěrečná svou délkou určitě předčila všechny své kolegyně. A když se Bud postaral na party o zloducha zadnicí, opět jsem projevila svoji schopnost řehtat se na celé kolo. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nemluvte za jízdy s řidičem........... Komisař Rizzo opět v boji proti drogovým dealerům. Tentokrát se vydá do Afriky. Vše začíná v Johannesburgu. CITÁT - Špagety vařím já, ty tomu nerozumíš......... Bud Spencer zde předvede pestrou škálu svého umění. Tanec, pilotování letadla nebo jízdu autobusem. Tento příběh je však hodně roztahaný a akce prořídla. Je tu více bezduchých dialogů a nudných míst. Je to hodně o cestování a ke konci i o přírodě. Nejhorší příběh s quadrologie. CITÁT - Pojďte se podívat chytili nosorožce......... Ani finální velkolepá bitva v safari tomu nepomohla.Předchozí díly - Policajt drábem za 5 hvězd, Policajt v Hong Kongu za čtyři hvězdy a tento příběh jen za 3 hvězdy. Následuje Milionový brouk, který se v originále jmenuje Policajt v Egyptě. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

„Když něco chceš, musíš mi říct a já ti to stejně nedám.“ Bodo, ten roztomilý a vtipný klučina, by v jednom kuse baštil, Caputo by rád vlastnil restauraci, ale už při pohledu na jeho FÁRO je to mizivá představa, no a Bud Spencer v roli komisaře Rizza obstál jako obvykle na výbornou. Při tomhle filmu se vždy dobře pobavím a zarelaxuji. A chtěl bych jeden ten malý stříbrný kamíneček, ehm ehm. /90%/ ()

sud 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější, nejakčnější a nejpříjemnější film s komisařem Rizzem. Výbornou rvačku uvidíte hned na začátku filmu v autobuse a poté jich přibývá a ta konečná je opravdu dlouhá a dynamická. Hodně se nasmějete a nakonec, když Rizzo vysvětluje černoušku Bodovi kde je jeho táta, možná i nějaká slza ukápne. Prostě nefalšovaná zábava. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V 35. minutě lze vidět na podstavci britský lehký tank Crusader z druhé světové války. (Lucas87)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Neapol. (dyfur)
  • V jednom z rozhovorů vzpomíná Bud Spencer na zážitek, kdy se setkal s rasismem. V jedné restauraci, do které vzal Baldwyna Dakila na oběd, musel zaplatit příplatek kvůli jeho pleti. (chleba24)

Reklama

Reklama