Reklama

Reklama

VOD (1)

Šerif Hall (Bud Spencer) je obľúbený pre svoju láskavosť a ústretovosť. Na jednej z obhliadok mesta stretne malého podivného chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z vesmíru. Šerif sa snaží zistiť jeho meno a vrátiť ho rodičom. To sa mu ale nepodarí, pretože chlapec stále tvrdí, že sa volá H7-25 a pochádza z cudzej planéty. Zároveň sa ho pokúša presvedčiť svojimi mimoriadnymi schopnosťami a mimozemskou technikou. Šerif mu postupne začína veriť a stane sa jeho priateľom. O chlapcovi sa však dozvedá aj armáda, ktorá s ním má svoje vlastné plány. Chlapca unesú a šerifovi nezostáva nič iné, len oslobodiť malého mimozemšťana z vojenskej základne, aby si ho mohol včas vyzdvihnúť jeho otec, ktorý sa už blíži k Zemi z vesmíru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (59)

nash. 

všechny recenze uživatele

Starman, E.T. Mimozemšťan a klasické mlátička Buda Spencera v jednom? Vypadá to jako zajímavý mix neslučitelných chutí. Výsledkdem je však fádní nuda, kterou nedokáže oživit ani těch pár vyjímečně vtipných momentů a bohužel ani nostalgie a jeho umístění mezi dětské filmy. V osmdesátých letech možná u capartů fungoval, o třicet let později už to však neplatí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

"Spencerhillovky" jsem miloval odjakživa a budu je mít rád asi až do smrti,ovšem s jejich solovými kariérami už to tak slavné není.Šerif a mimozemšťan je z podobného soudku.Spencer je výborný a jeho facáky mi opět trhali bránici,ale zdaleka to není ono.Jde sice o oddychovku a v jádru je to i docela miloučký film,jen mám obavy,jestli tento můj komentář nepramení spíš jen z nostalgie,než z férového pohledu.Jinak bych totiž musel konstatovat,že Šerif a mimozemšťan je blbůstka pro děti z mateřské školy na sobotní dopoledne.Opravdu nablbloučký děj zde skutečně nezachrání nic,ani ona jeho miloučkost a pohodička.Každopádně,opět díky výborné kýčovité ústřední melodii,roztomilému chlapeckému herci a především pak díky samotnému Budovi řadím Šerifa mezi jeho lepší "bezparťákové" filmy. ()

Reklama

siriusak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film pro mě představuje dětství, byl jsem na něm dokonce 4 krát v kině. Holt nostalgie je bestie s velkýma drápama. Koupil jsem dvd na stánku a po shlédnutí jsem nemohl pochopit, co jsem na tom jako kluk viděl, ale s hodnocením nemůžu jinak, něco uvnitř mi říká, dej pět hvezdiček, nebo dostaneš pěstí :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Den před tímto filmem jsem shlédl Bílého draka, u kterého jsem se podivoval nad tím, že si autoři vystačili s jedním jediným hudebním motivem. A vida; máme tu další ukázku toho, že hudba ani zdaleka nemusí být tím nejsložitějším, co dostane divák naservírováno. Na rozdíl od Bílého draka mě však zde hudba nerozčilovala, a i po dvacátém zahrání ústřední melodie mi do příběhu seděla. Co je to však platné, když všechno okolo je ještě prostší, než samotná hudba. A to je, v porovnání se čtyřmi akordy na hodinu a půl, skutečně na pováženou. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, aby to nebylo až moc primitivní. Ale nakonec se z toho vyvinula, poměrně roztomilá rodinná komedie. Ničím nenáročná a hlavně s Budem v hlavní roli, což jí dost zachraňuje a davá charisma. Ta čtvrtá hvězdička je především za něj. Jinak je tento film, ale v jeho kariéře trochu nevšední. Je dost dětský (i když všechny filmy s ním jsou takové sympatické pohádky ze současnosti) a Bud zde je spíš za takové hodného dědulu než za drsňáka. Bitek zde moc nenaleznete. Film je zkrátka čistě rodinný film u kterého se dá příjemně odpočinout a když trošku přivřu oči mohu i říct že potěší i diváka jakkékoholiv věku. Tedy pokud máte rádi Buda a nad okouzlující pohádkou o jednom málem ufonkovi se dokázete povznést. Já se celý film usmíval od ucha k uchu, nad tou občasnou nenapaditostí jsem se pokoušel mávnost rukou a jsem spokojen. Na pokračování se rád podívám. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se odehrává a také byl natočen ve městě Newnan ve státě Georgia, USA. (Jan.Kanak)
  • Všechny scény, kde se poprvé setkali šerif (Bud Spencer) a H7-25, se natáčely v Six Flags Over Georgia. (Jan.Kanak)
  • Po úspěchu filmu E.T. Mimozemšťan (1982) a dějové podobnosti obou filmů, se tento film začal začal uvádět pod alternativním názvem „E.T. and the Sheriff“. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama