foto

James Lew

  • nar. 6.9.1952 (67 let)
    Escalon, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 American Bistro
Clean Sweep
Made in Chinatown
2018 Cucuy: The Boogeyman
2017 Star Raiders: The Adventures of Saber Raine
2016 Black Salt
Blunt Force
The Art of Fighting
2015 Frankenstein
Underdog Kids
2014 Elwood
2013 Legacy of the Tengu
2012 The Girl from the Naked Eye
2010 Taken by Force
2009 Ballistica
Honeysting, The
2008 Carbon Copy, The
2006 18 Fingers of Death!
Circuit 3: The Street Monk
Hitman Chronicles, The
2005 Dnes zemřeš!
Shira: The Vampire Samurai
2004 Perfect Party, The
2003 Chapter 21
Hřích
Paříž
2002 Zákon: porušen
2001 Křižovatka smrti 2
2000 Na ostří meče
Nebezpečná hloubka
Traffic - Nadvláda gangů
1999 Clubland
1998 Boogie Boy
Smrtonosná zbraň 4
Střelci na útěku
1997 High Voltage
Pomsta
Robo Warriors
Soul of the Avenger
1996 For Life or Death
Fox Hunt
Gladiátor
Lovec přízraků (TV film)
Noční lovec
1995 Neporazitelný II
Nesmrtelní
Půlnoční samuraj
1994 Aljaška v plamenech
Klec rychlé smrti
Muž stínu
Ocelová aréna
Timecop
1993 Americký ninja 5
Krvavý východ slunce
Pěst spravedlnosti
Semtex Blues
Soukromé války
Zúčtování
Žhavé výstřely 2
1992 Martial Law 3
Ulterior Motives
Válečník 3000
1991 Ideální zbraň
Noc bojovníka
Zabij nebo zemřeš
1990 Rebelové
Zbraně
1989 Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
Ninja Academy
Picasso Trigger 2: Divoké pobřeží
1988 Action Jackson
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
1985 Rváči z L.A.
1984 Killpoint
1983 Když chlap zešílí

TV seriály

2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
2002 Alias (TV seriál)
Odvážný čin (S01E14)
Frasier (TV seriál)
Freddyho národní šampionát (S09E18)
2001 The Hunted (TV seriál)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Cat-in-Hat (S01E19)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Strange Relations (S05E06)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nikdy nezabíjej kluka na prvním rande (S01E05)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Samuraj (S01E14)
1992 Roseanne (TV seriál)
Stand on Your Man (S05E09)
MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)

Dokumentární

2018 Henchman: The Al Leong Story
2002 Ultimate Fights from the Movies

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Made in Chinatown

Host

TV pořady

2006 Bojová akademie (TV pořad)