foto

James Lew

  • nar. 6.9.1952 (65 let)
    Escalon, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clean Sweep
2017 American Bistro
Star Raiders: The Adventures of Saber Raine
2016 Black Salt
Blunt Force
The Art of Fighting
2015 Frankenstein
Underdog Kids
2014 Elwood
2013 Legacy of the Tengu
2012 Girl from the Naked Eye, The
2010 Taken by Force
2009 Ballistica
Honeysting, The
2008 Carbon Copy, The
2006 18 Fingers of Death!
Circuit 3: The Street Monk
Hitman Chronicles, The
2005 Dnes zemřeš!
Shira: The Vampire Samurai
2004 Perfect Party, The
2003 Chapter 21
Hřích
Paříž
2002 Zákon: porušen
2001 Křižovatka smrti 2
2000 Na ostří meče
Nebezpečná hloubka
Traffic - nadvláda gangů
1999 Clubland
1998 Boogie Boy
Smrtonosná zbraň 4
Střelci na útěku
1997 High Voltage
Pomsta
Robo Warriors
Soul of the Avenger
1996 For Life or Death
Fox Hunt
Gladiátor
Lovec přízraků (TV film)
Noční lovec
1995 Neporazitelný II
Nesmrtelní
Půlnoční samuraj
1994 Aljaška v plamenech
Klec rychlé smrti
Muž stínu
Ocelová aréna
Timecop
1993 Americký ninja 5
Krvavý východ slunce
Private Wars
Pěst spravedlnosti
Semtex Blues
Zúčtování
Žhavé výstřely 2
1992 Martial Law 3
Ulterior Motives
Válečník 3000
1991 Ideální zbraň
Noc bojovníka
Zabij nebo zemřeš
1990 Rebelové
Zbraně
1989 Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
Ninja Academy
Picasso Trigger 2: Divoké pobřeží
1988 Action Jackson
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
1985 Rváči z L.A.
1984 Killpoint
1983 Když chlap zešílí

TV seriály

2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
2001 Hunted, The (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Strange Relations (S05E06)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nikdy nezabíjej kluka na prvním rande (S01E05)

Dokumentární

2017 Henchman: The Al Leong Story
2002 Ultimate Fights from the Movies

TV pořady

2006 Bojová akademie (TV pořad)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace