Reklama

Reklama

Justin Timberlake: Suit & Tie

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 6 min

Režie:

David Fincher
(další profese)

Recenze (27)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád tento povýšenecký štýl, kde sa ešte akože frajersky fajčí a spieva takým trocha retro štýlom. Justin opäť ako keby ho držali za semeníky a Jay-Z ako namyslený šéfko. Boli tam obrazové prvky, ktoré tento klip robili svojským, ale podľa mňa nič nové, toto nie je môj štýl a niektoré veci to podľa mňa zrážajú úplne. ()

DuranCZ 

všechny recenze uživatele

Hmm. Po 30 vteřinách jsem musel vypnout zvuk abych to tu vůbec mohl ohodnotit, protože se to vážně poslouchat nedá. Takže... Obsahovalo to nějaké to klišé a výstup rappera JAY Z je otřesný. Ale jinak bych dokázal uvěřit tomu, že se jedná o část nějakého hudebního filmu. Zajímavá práce s kamerou. Obsahuje spoustu povedených záběrů, ale také nějaké, které se melou pořád dokola. Na 5 hvězd to není, ale na 3 také ne. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Moc mě mrzí, že můj režisérský idol utápí svůj talent pro komerční mrdky jako je Justýn Bimbrlík, ale co člověk nadělá, taky si chudák Finch musí něco mazat na chleba a doba je zlá, že áno! Vizuálně žádný kumšt, připomíná mi to Fincherův standart z doby, kdy točil klipy pro tu starou rašpli, co si neumí přiznat, že je bába, Madonnu. Ale ten hudební podklad a objekt, z toho je mi teprve na zblití! ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

David Fincher obecne nema spatny hudebni vkus, v minulosti uz tocil klipy treba pro NIN, nebo Perfect Circle a v obou pripadech parada, ale Justin Timberlake, to je mor. Song je naprosto strasnej, Justinuv hlas totalne vykastrovanej, lyrics absolutne dementni a Jay-Z to svym generickym rapem rozhodne nespasi. Jedna hvezda za stylovy cernobily vizual, ktery se k tomu songu ale ani trochu nehodi a Finchera je na podobne kraviny rozhodne skoda. 2/10 ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Do Finchera bych neřekla, že se zúčastní tvotby klipu k takovéhle hudbě, ale budiž. Nebudu hodnotit song, jak to dělá většina. Sama poslouchám tvrdší hudbu a Justina bych si sama od sebe nikdy nepustila, ale nebudu ho hned hanit jen proto, že se mi zamlouvá jiný styl. Znovu si to nepustím, ale do uší to lezlo dobře a myslím, že většině pánů víc než jeho hlas vadí to, jak má perfektní tělo a holky po něm jedou... To je život, smiřte se s tím. I s takovýmhle hlasem můžete být playboyem :D No a teď ke klipu. Perfektní byla ta atmosféra, která se podle mě k hudbě jakž takž hodila (přečtěte si text)... Avšak výrazně jsem postrádala děj. A když už tam nějaký byl, nepřišlo mi, že by to nějak výrazně souviselo s tím, co Timberlake zpívá. Klip to není nijak výrazný a je to móóóc dlouhé... A to se tam nic neděje. I tak dávám 3*, zas tak hrozné to nebylo. ()

Zajímavosti (2)

  • Oficiální videoklip k písni "Suit & Tie" byl vydán 14. 2. 2013, tedy na den sv. Valentýna. (Kungfucius)
  • V skladbe je menom spomenutý módny návrhár Tom Ford, ktorý, mimo iného, navrhoval obleky pre tento videoklip. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama