Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(9)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (28)

Fr 

všechny recenze uživatele

,, JSEM OBĚŤ SYNDROMU ČÁSTEČNÉHO SKONU. A CO JSEM UDĚLAL V NELÉČENÉM STAVU, NEBYLA MOJE CHYBA.....“ /// Opětovná asimilace shnilejch. Rick a jeho grupa možná přežili, ale vlastně je to jedno. Ti vokousaní totiž nehraj v novým světě žádnou roli. Zato frajeři co vylezli z hrobu…. . Zajímal mě tenhle doplněk k zombie bijákům, byť bylo avizováno, že nejděsivější budou vzpomínky. Vzpomínky a radikální vesnická domobrana. Taky čekáte napětí ve vztahu vůči jedincům, vyhrocený situace….. abych nekecal, vono to tady je, jenže je to takovej ,,cajdáček“, kterej nevtáhne do charakterů ani tzv. vyhrocenejch situací. A tak se z dramatu o návratu do života lidí, z jejichž ,,nedaru“ stal se dar, postupně stává obyčejně, byť normálně vodvyprávěnej příběh. Taky ten závěr, kdy mudrcujou vo tom, že je lepší se vykecat než umřít, nikdo nikam nevytesá. Seriál tak nakonec nepitvá tématiku zombie, ale vztahy v rodině ve vesnici plný idiotů, kteří maj na hlavě máslo. (a můžou bejt rádi, že jim ty 3* dám!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta jsem nezpopelnil, ale zakopal. A teď mi to ta svině vyčítá! 2.) SYNDROM ČÁSTEČNÝHO SKONU – no a co, ty máš zase kašel! 3.) Thx za titule ,,tarba“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tématicky podobné jako španělsko-kanadské Retornado. I tady se podaří najít lék, který vrací zombie do normálního života a i tady jsou skupiny lidí, kterým nejdou návraty ex-nemrtvých pod nos. V tomto případě jsou to příslušníci milicí, bojujících proti zombie, které ponouká fanatický kněz. A nakonec podobně jako v Retornadu zde není kladen důraz na akční stránku věci, ale spíše na sociální podtext. V případě In The Flesh je vše okořeněno ještě rodinným dramatem. Fandové klasických zombie nářezů si na své asi nepřijdou, ale já se bavil výtečně. 80% ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nudné to je jako místy v The Walking Dead, ale je to zombie drama odehrávající se v jedné anglické vesnici. Kdyby tam nebyli ty zombie, tak to nebylo tak zajímavé, ale aplikovat se tato diskriminace dá na ledaco, takže je otázka na co chtěli autoři poukázat (jestli vůbec na něco). Řeší se tu rodinné problémy, diskriminace nemrtvých, aktuální i minulé problémy nemrtvých. Tři díly jsem viděl, je to ukončené, sledovaní dalších řad netřeba. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Seriál o zombie jako analogie rasové problematiky? A proč ne, když je to velice, ale opravdu velice působivé. Pár epizod (možná jen dějových linek) je slabších, pár postav vás bude otravovat, ale jako celek to funguje výborně. Ono začlenit se jako vyléčené zombie do přeživší společnosti je prostě problém, zvlášť když si ti lidé pamatují, jak jste se pokoušeli sežrat, nehledě na to, že tu koluje pochybná droga od ještě pochybnějšího "vůdce" zombíků, šíří se fámy o druhém povstání a ta nová poslankyně má opravdu zajímavé názory na to, co by se mělo s novou skupinou obyvatelstva dělat (a "kupodivu" to zavání nucenými pracemi a ztrátou všech práv). ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Sociální zombie drama neboli zombie příběh naruby, kde svině jsou ti živí. První díl se nadechl k impozantní podívané, škoda, že s ním následné dva nestačí držet krok. Přesto jde o osvěžující dílo, jež konečně trochu rehabilituje pověst nemrtvých, kteří nám fanouškům přinesli (nebo přineslY, když rod mužský ŽIVOTNÝ na ně vlastně nelze aplikovat?) tolik zvrácené radosti. 65 - 80% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Začiatkom roku 2015 zamietla televízna spoločnosť BBC natáčanie 3. série. Dôvodom bol znižujúci sa rozpočet za posledný rok. (ČSFD)

Reklama

Reklama