Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se ironicky smála jen tomu, když se manželka chtěla po 20 letech strávených se svým jindy sucharským fouňou rozvádět, kvůli tomu, že ji nepřirozeně dlouho držel za ruce, no ještěže ji nepřirozeně dlouho nedržel například za přirození. Nemohla jsem uvěřit tomu, že to není jen hezky fingovaná blamáž a některé scénky jsou předem připravené. Víc jsem se bavila i u Rychlých prachů, tedy nemyslím přirozeně ty s Péťou Rychlým, ale Rosenbergem a to jinak porno nemám ráda, je to pro mě stejné jako koukat na květináč. Navrhuji proto koncept nového zábavného pořadu: Fekál za kačku, aneb Lojzo naser Pepovi do talíře. Moderátoři by mohli zůstat stejní, tím že soutěžícím tykají je ještě více ztrapňují, což by pro tento typ pořadu bylo skvělé. Takže a máme tu první soutěžící: ,, Haničko, nenápadně ho pod stolem přeblafni pánovi sedícímu za rohem, bacha aby tě pří tom neviděl ten tvůj šmudlík. Á Hanička získává prvních 1000 Kč." Mohlo by se dokonce soutěžit ve dvojicích. ,, Arnošte strč Lojzíkovi pastelku do kaďáku ořezanou stranou na před." ,,Lojzíku, na znamení souhlasu, že je pastelka na svém místě zahýkej jako osel. " Lojzík nadšením hýká. ,, A teď minutu pořád dokola opakuj tuto větu, dokud Ti neřekneme stop: ,, Ó tímto se mi splnil můj celoživotní sen. " Výborně, oba za dobře provedený úkol získáváte po 1000 Kč. ,, Lojzíku, jako satisfakci máme úkol i pro Tebe, zcela nenápadně naser pánovi od vedlejšího stolu do talíře. ,,Plesk,plesk- kvík kvík, bohužel nezvládl jsi to v časovém limitu 5 minut. " ,,Nezískáváš tedy nic a pokračuje pan Pepa se srancem na talíři.",, Pepo sněz celý obsah talíře, při posledním soustu vyplázni jazyk, abychom viděli jestli jsi opravdu všechno spolkl. ,, Milí televizní diváci, to je neuvěřitelné pan Pepa má snězeno a stává se prvním vítězem naší nové zábavní soutěže. " ,,Tímto mu naše moderátorská dvojice předává výhru celých 20 tísíc Kč a jako bonus balení nejmenované ústní vody." ,, Pepo, gratulujeme, jsi pašák!" ()

Severus007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle dělají lidi za dvacet tisíc? Chápu, že to není málo, a pokud má člověk potřebu se ztrapnit před televizními kamerami, proč ne, ale měl by si uvědomit, že ztrapňuje i toho, s kým tam je. A co jsem viděl, nevšiml jsem si, že by se nějak zvlášť bavil. Ono sypat si na hlavu jídlo a polévat se vodou není to, co by mě pobavilo. ()

Reklama

Koprska 

všechny recenze uživatele

Koncept pořadu mne po náhodnám shlédnutí jednoho dílu velmi pobavil. Je opravdu velmi originální. Opravdu jsem se i zasmála, což u mne je u TV pořadu spíše výjimkou... Uvidíme časem. Krásné je to zapojení lidí, ale upřímně jsem spíše přesvědčena, že je to bohužel předem domluvené, jako tomu bylo u ne jedné TV-reality show, i když rádoby soutěžní... I tak zatím povedené a budu se těšit na vývoj. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Na úvod moc a moc díky uživateli Pilda17 za doporučení !!! Já hodnotím komedie a tyto podobné komediální pořady opravdu přísně, ale tohle se opravdu vyvedlo. Trapné, střeštěné a mocně vtipné scény. Takhle dlouho jsem se už nezasmál. Vše je pojato celkem obyčejně, ale o tom to právě asi ta nenáročnost je. Líbí se mi, že i straší lidi jsou v pořadu skvělý viz postarší pán v prvním dílu. Už se těším na další díly. Hodnocení je u mě jasné, že 5*. Zatím je to předběžné, ale pochybuji, že se to nějak zhorší. Velká spokojenost a skvělý pořad. Dvojice uvádějících Dejdar a Měcháček jsou skvělí! Druhá epizoda na stejné úrovni jako první, možná o chlup lepší ! Tak viděn i třetí díl - přijde mi to furt stejně skvělé. Hlavně druhý a třetí pár !Jen tak dále. :-) Sakra čtvrtý díl dobrý, první pár byl nejlepší, hlavně ten chlap. :-) Druhý a třetí slabší. Ale pátý díl, to bylo něco, první dva páry nejlepší co tu kdy byly. :-) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle mě poslední dobou hodně dostává! Ty výrazy a vyděšený rypáci, kteří svůj protějšek absolutně nepoznávají... Úžasný! Kdybych měl sedět naproti své milé, ona by si povídala s Dejdarem přes sluchátko, dělala by mě naschvály a VYLOMENINY, na moji povahu morouse by to asi bylo příliš a vznikla by taková "itálie", že by se z toho zesral první pingl co by prošel. Ovšem naopak - proč ne... 75% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama