Reklama

Reklama

Čarodějnice ze Zugarramurdi

  • Česko Čarodějnice (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jedna z nejbláznivějších komedií, jaké si dokážete představit. Spojuje v sobě typický španělský humor, morbiditu, satiru na klišé o španělském machismu i ironický náhled na separatistické tendence některých oblastí. Děj se točí kolem peripetií skupiny přátel, kteří se rozhodnou pro poněkud neobvyklé přepadení. José je rozvedený a stará se ve střídavé péči o syna Sergia. Den loupeže připadá právě na jejich společný den. Tony pracoval jako PR pro diskotéku s poněkud podezřelým názvem Sperma, ale nyní je už nezaměstnaný. Taxikář Manuel trpí řadou neuróz a obdivuje slavného novináře Ikera Jiméneze. Po loupeži se rozhodnou utéct do Francie, aby Sergio mohl navštívit Disneyland. Nicméně jeho matka tento výlet považuje za únos a ani policie nezůstane nečinná. Zloději se ale shodou okolností musí zastavit v navarrské vesnici Zugarramurdi, kde byla v 16. století odhalena údajná komunita 40 čarodějnic. A řada z nich v očekávání příchodu matky všech čarodějnic provozuje černou magii až do současnosti... (La Película)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (95)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že to je opravdu bláznivá hororová komedie u které jsem občas jen seděl a říkal si co to sakra je :-D je tam hrozná spousta naprosto šílených postav jako šilhavej dědek, stará čarodějnice, brácha mladé čarodějnice, dvojka polišů atd. takže mi ústřední dvojice přišla oproti zbytku úplně normální i když jeden z nich loupil jako stříbrnej Ježíš a druhej byl zelenej voják...opravdu i tak v tom zbytku kolem jsou ještě v cajku, Děj je šílenej až sem si říkal, co scénarista bral za matroš, ale je to vtipný a když na konci do obří jeskyně nakráčí matka všech čarodějnic tak tomu tvůrci vážně nasadili korunu. PS : Ta mladá čarodějnice s koštětem to bylo jak začátek scény z pornofilmu :-D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Álex de la Iglesia je po Balaguerovi druhý nejlepší současný Španělský režisér! Ten chlap je blázen! Kdo viděl Baladu o smutné trumpetě,tak Witching & Bitching se nese víceméně na stejné vlně,co se týče vizuálu a množství podivných a bizárních postav. Dokonce se mi i zdálo, že finále se zde odehrávalo ve stejném přostředí jako v Trumpetě. Kdo má rád anarchický,politicky nekorektní a černý humor, tak směle do toho,ale upozorňuji,že film nemá s hororem téměř nic společné, je to spíše ulítlá a bláznivá Fantasy Komedie se slušnou atmosférou. Za mě solidní zábava a čarodějnice byly perfektní ! ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Poněkud déle člověku trvá, než se vpraví do děje. Přeci jen něco takového není obvyklé a také na rychlou španělskou mluvu se dlouho zvyká, ale nakonec to všechno dobře dopadlo, hlavně díky schylujícímu se konci, který se povedl a vznikla z toho zábavná komedie s nádechem hororu plná neokoukaných tváří. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z celé téhle crazy "komedie", u které jsem se ani jednou nejen nezasmál, ale ani nepousmál, mi v paměti zůstane jen neustálé bezobsažné mletí pantem všech zúčastněných, neustálé otravné hulákání jednoho na druhého, scénáristický galimatyáš a naprosto nezajímavý a nezáživný děj se smrtící stopáží. Měl jsem za to, že půjde ten typ horrorové parodie, jaký mám rád a baví mě, ale tohle fakt nebyl můj šálek. Dokoukáno až na několikátý pokus a jen s utrpením a sebezapřením, protože šlo o tip od jednoho místního spřízněného kolegy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojník Charlieho Daye a mladej pán Lister zjišťují, kde udělali soudruzi ze španělské inkvizice chybu.. Výstřední směs obrazotvornosti a estúpido momentů, při které moc není kde se smát, ani bát a celé to působí, jako by se potkala Soukupova Svatba upíru s Addamsovou rodinou a prošla trávícím traktem té ceckaté gargantua matky. Jako turistické lákadlo na navarrskou vesničku a přilehlé jeskyně s okultní historií to však poslouží dobře. Nebo si můžete představovat, jak berete Carolinu Bang na Petrovy kameny.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama