Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

schizmo 

všechny recenze uživatele

S jasnou lajnou nastolený velice (opakuji VELICE) nechutný thriller o tom, jak se nevyplácí mrdačka na jednu noc a to v takovém obrazovém doprovodu, jakej nechceš! Naštěstí v tomhle filmu nejde jen o to, co nejvíce šokovat, takže vše působí dost uvěřitelně a o to dramatičtěji a to díky i druho-ligové produkci a bohužel také mnohdy unylé herecké výkony nejsou žádná sláva. Byly chvíle, kdy bych se nezdráhal dál i 4 hvězdy, ale bylo by to pouze za již zmíněnou nechutnost, takže budu férovej. Pro milovníky hnusu a panikáře, co se bojí, že něco lapnou, tohle je povinnost! :D ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Zatímco Thanatomorphose byla nenápadně psychologická přehlídka triků stojíci na metafoře duševní mrtvolnosti, která se projevuje úplným fyzickým rozkladem, Contracted je 90 minut pseudodějového čučení na otravnou nánu, co i v posledních minutách pohazuje perfektním účesem a i s tím herpesem u huby vypadá líp než já po dvouhodinovém snažení v koupelně. Doufala jsem, že se budu moci smát předpokládanému poselství "heterosexualita je zlo, které tě rozloží zevnitř", ale s příchodem závěrečné pointy, rovněž známé jako to nejvyčpělejší zápletkové klišé současného "hororu" a "pěkně prosím, naserte si", docházím k závěru, že ta má vysněná, těžce progresivní volovinka by přece jen bývala měla větší koule. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pořádný nářez, který vypadal na začátku úplně nevinně. Jeden by nevěřil, co se může stát po jednom "zavrzáníčku". Jinak dějově brilantně vyladěný horror. Bylo celkem bolestné vidět půvabnou Najarru Townsend, jak se věrohodně mění na stvůru, za kterou se v klidu dala považovat, díky skvělé práci maskérek. Na druhou stranu občas byly vidět určité nedokonalosti, ale to se dalo přehlédnout vzhledem k chladnokrevnosti finální části filmu. To jak to skončilo se mi opravdu zamlouvalo. Ne, že bych nefandil hlavní hrdince, ale každá zábava něco stojí. Některá stojí třeba jen pár vlhčených ubrousků, některá má cenu zubů,nehtů, vlasů a následně i změny "povahy". Takový je život, 80%! ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pocta všem humusům, jaké se kdy v kinematografii objevily. Zpočátku se film jeví jako všední sociální drama, které nemá problém udržet diváka v pozoru. Záhy se však mění ve vcelku deprimující podívanou, ve které je zdařile postaráno o atmosféru a "lahodné" momenty. Do této doby jsem neměl k filmu sebemenší výhrady. Bohužel to, čeho jsem byl svědkem v samotném závěru spolehlivě kácí k zemi všechny duševně nemocné konce, jaké jsem kdy viděl. Nebudu spoilerovat, jen dodám, že toto finále nesráží mé hodnocení o 1*, ale rovnou o 2*. S pane Englandem soucítím. 10% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová (což by ani nevadilo) nudná (to už docela vadí) sračka (a to vadí hodně). Nic moc masky, nic moc děj, nic moc herci, nic moc nechutny, nic moc dialogy, nic moc promyšleny, nic moc gore efekty, stupidní postavy. Posrat záchodovy prkynko a tiše zmizet by byl lepší plán, než se koukat na tenhle film... A jinak americká národní fóbie před nechráněným pohlavním stykem se šíří a šíří, co? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama