Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka určena "překvapivě" hlavně pro fandy, jež se budou pousmívat u každého odkazu či jen camea známé postavy. U tohoto snímku totiž platí, že čim víc jste teenagerské očko Veronicu žrali, tím víc si budete pomlaskávat. A jelikož už jsem já toho za ty léta dost pozapomněl, tak jsem se malinko ztrácel a zas tolik se tedy blahem nerochnil. Pohodová atmosféra z toho však vyloženě čiší, charaktery mají i po letech stále co nabídnout a nehorázně rychle to odsýpá. Samotná detektivní zápletka ovšem zas tak zajímavá není a dost postav je zde násilně přidaných zkrátka jenom proto, že je fanoušci chtěli vidět. Jedná se tak hlavně o hodně povedený pozdrav milovníkům seriálu, jemuž se tak dá díky tomu odpustit spousta neduhů. Další řadu seriálu bych si dal paradoxně ale hned. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě překvapilo, že film je srozumitelný i těm, kdo seriál nikdy neviděli, což je i můj případ. je to i úvodem, kde jsou základní informace v krátkosti a jednoduše shrnuty. Celý film je pak jedním případem, který Veronica a její přátele řeší, trochu se zde řeší i její budoucnost, je v tom cítit nostalgie, ale tu opravdu ocení jen fandové. V konečném důsledku celkem příjemný film, který neurazí, ale nejspíš ani moc nenadchne. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Když se chce, tak to jde. Aneb fanouškovský film pro fanoušky, zaplacený samotnými fanoušky. Veronica Mars se tímto zapsala do důležitého milníku filmové produkce, a to jí už nikdo nevezme (respektive Robu Thomasovi, který se odhodlal jít s projektem na Kickstarter). Nostalgická vzpomínka a důstojné ukončení skvělého seriálu, který dokázal, že "teenagerovský seriál" se nemusí nutně rovnat dementní kravině. Všechna drobná camea a narážky na dny minulé tak fanouška VM dozajista potěšily, i když netuším, co z toho měli "obyčejní náhodní diváci". Každopádně jsem se dočkala LoVe závěru, finally:-)) Gonna miss ya, Marshmellow! ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem nikdy fanda stejnojmenného seriálu, ale vždycky jsem věděl oč tam běží a viděl jsem i pár random dílů. Proto jsem si asi nemohl plně vychutnávat to, co tento film přinesl více zasvěceným fanoušků Veroniky Mars. Já jsem to hodnotil čistě jako běžný film, a podle toho je to hodnocení asi takové. Největším trnem v oku pro mě byl herec Jason Dohring, ten opravdu hrál jako když nehrál, jemu jsem nevěřil absolutně nic. Skoro všichni herci podle mého, samozřejmě kromě Kristen Bell, už pozapomněli to herecké řemeslo. Ještě jsem zapomněl na hvězdného James Franca, kde podstata jeho účinkování měla jen navodit trochu té noblesy k filmu, a že se o podíl na tomto filmu zasloužilo i někdo z Hollywoodské sekce. Celkově tento film neoplýval ničím interesantním, příběh, humor, akce.. všechno takové lehce pod úrovní. Dávám 40%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Verču Mars jsem měl moc rád a díval se na ní. Bylo to kvůli Kristem Bell. To je jasné. Buď jsem ale hodně zapomněl, nebo zestárnul. Z filmu totiž dvakrát hin zrovna nejsem. Délka je zbytečně moc. Snaha návrat maximum postav co se jen dá, taky nějak extra svou službu neudělala (působí jen účelově, nafukuje a rozmělňuje děj vedlejší linkou). A navíc Verča ztloustla... viděli jste ten zadek? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Natáčanie trvalo 23 dní. Začalo sa 17. júna 2013 a skončilo 23. júla 2013 o 4:34 ráno. (fatalista)
  • Na začátku filmu hraje muž na ulici v New Yorku píseň "We Used To Be Friends" od Dandy Warhols. Tato skladba sloužila jako opening k původnímu seriálu. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama