foto

Jason Dohring

  • nar. 30.3.1982 (37 let)
    Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jason William Dohring se narodil 30. března 1982 v Ohiu. Má čtyři mladší sourozence - dvě sestry Kirsten a Kelsey (dvojčata) a dva bratry Jonathan a Robert (také dvojčata!). Jeho sourozenci byli jako malí často obsazování do rolí dvojčat (Brothers and sisters, Growing pains). Jasonova herecká kariéra začínala už v dětství, kdy hrál v reklamách a občas se mihl v nějakém tom filmu. Za zmíňku určitě stojí: Deep Impact, Ready to run, Black Cadillac, Walking on water. V roce 2005 pracoval na filmu Dreamworld. Jason se také ukázal ve spoustě seriálů: Pobřežní hlídka, Picket Fences, Roswell (v dílu Cry your name, kde hrál postavu Jerryho), JAG a nakonec samozřejmě Veronica Mars. V nynější době žije v LA, se svou ženou Lauren, s kterou se vzali v roce 2004. Jeho přezdívky jsou Jay nebo JD. Jason miluje sport, jeho největší zálibou je lyžování, snowboarding, vodní lyžování, golf a box.

Zdroj: Gilmorky.blog.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Destined
2015 Portrét lásky (TV film)
The Squeeze
2014 Veronica Marsová
2011 Searching for Sonny
2009 Body Politic (TV film)
Washingtonienne (TV film)
2008 Struck
2007 The Deep Below
2004 Svatební mrákoty (TV film)
2002 Černý cadillac
2001 Train Quest
2000 Ready to Run (TV film)
1998 Drtivý dopad
1995 Journey (TV film)
1994 Prehysteria! 2
Someone She Knows (TV film)

TV seriály

2019 Veronica Mars (TV seriál)
Spring Break Forever (S04E01)
2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
Goon Struck (S04E05)
další epizody (6)
2017 iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Conspiracy Weary (S03E11)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
další epizody (4)
The Originals (TV seriál)
Keepers of the House (S04E04)
Haunter of Ruins (S04E03)
2016 The Originals (TV seriál)
The Bloody Crown (S03E22)
Give 'Em Hell Kid (S03E21)
Wild at Heart (S03E11)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Jiskra naděje (E12)
Rozdělení (E08)
The Originals (TV seriál)
Savior (S03E09)
Beautiful Mistake (S03E06)
The Axeman's Letter (S03E05)
další epizody (6)
2014 Play It Again, Dick (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Zlá blondýna (S02E06)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Ponziho schéma (E15)
Šlapka si tolik nevydělá (E14)
Nechci ho za to odměňovat (E13)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Time After Time (S07E12)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Tak si pořídíme psa (E08)
Takže ony jsou dvě (E07)
další epizody (4)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Duel s ďáblem (S02E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dlouhý míč (S10E12)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
další epizody (11)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
O hříších a lidech (S03E07)
další epizody (21)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Rozzlobená Veronika (S02E10)
Moje zlá matka (S02E09)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
další epizody (20)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Holka od vedle (S01E07)
Kaneův návrat (S01E06)
další epizody (8)
Odložené případy (TV seriál)
Plán (S01E22)
2002 JAG (TV seriál)
Morální kodex (S07E13)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Sneaky Feelings (S01E14)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2018 United We Fan

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace