Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Fotky mít můžete, ale obávám se, že zastřelit toho sráče zatím není v nabídce našich služeb." Nejsem nekritickým fandou nezletilých detektivek, takže jsem seriál pouze příležitostně odzívl levým okem, ale Veronica nám dospěla, vystudovala a otevřela Batmanovu skrýš, takže jsem byl ochoten se s ní znovu setkat. A nakonec mě to její pátrání mezi těmi všemi fanatickými obdivovatelkami a poldy s bazény a sporťáky celkem pobavilo. Jenom toho pachatele jsem neodhalil a to proto, že mě rušilo blikající světlo veřejného osvětlení. Jinak by to samozřejmě pro mozkovnu mého typu byla sranda. Já jsem totiž detektiv drebinovského typu a pro mě žádná stopa není dost malá, nezajímavá a chladná. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jako seriálem nezasaženej si říkám, proč jsem tenhle film sakra vůbec viděl? Z jakýho důvodu? Nebude ti neznalost seriálu chybět? Dokážeš pochopit, kdo jsou ty postavy, a proč dělají to, co dělají? No po shlídnutí si jen říkám, že to rozhodně nebyla ztráta času a že bych si dovedl představit, že bych se na mladší a štíhlejší verzi Kristen Bell v klidu podíval, ať už řeší jakýkoliv středoškolský sračky. S hodnocení tady celkem souhlasím (70%), byl jsem až příjemně překvapenej, jak moje neznalost seriálu vůbec nevadí (úvodní monolog), humor Veronicy Mars mi taky nevadil (místy překvapivě naopak, některý hlášky stojej za zapsání) a obecně vzato si myslím, že film s klidem snese diváka, kterej nemá páru, kdo je ten černoch a kdo je tenhle šerif a tak podobně. Což, si myslím, je vlastně nakonec v mejch očích i pochvala. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka určena "překvapivě" hlavně pro fandy, jež se budou pousmívat u každého odkazu či jen camea známé postavy. U tohoto snímku totiž platí, že čim víc jste teenagerské očko Veronicu žrali, tím víc si budete pomlaskávat. A jelikož už jsem já toho za ty léta dost pozapomněl, tak jsem se malinko ztrácel a zas tolik se tedy blahem nerochnil. Pohodová atmosféra z toho však vyloženě čiší, charaktery mají i po letech stále co nabídnout a nehorázně rychle to odsýpá. Samotná detektivní zápletka ovšem zas tak zajímavá není a dost postav je zde násilně přidaných zkrátka jenom proto, že je fanoušci chtěli vidět. Jedná se tak hlavně o hodně povedený pozdrav milovníkům seriálu, jemuž se tak dá díky tomu odpustit spousta neduhů. Další řadu seriálu bych si dal paradoxně ale hned. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář, průměrná zápletka, průměrná režie. Průměrné vlastně úplně všechno. Za co tedy ty čtyři hvězdičky? Za sympatickou postavu Veronicy, která kupodivu hodně slušně hláškovala a strčila tak do kapsy kdejakou komedii, kterou jsem viděl. Škoda jen, že tvůrci nedali větší důraz také na obsah. 70% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Bell porodila přibližně 2-3 měsíce před natáčení holčičku. (rafix)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)
  • Nejprestižnější vypsaná odměna pro přispěvatele z Kickstarteru, která byla dostupná pouze pro jednoho člověka a to za dar ve výši 10 000 amerických dolarů, měla být mluvená role ve filmu, a to věta: „Váš účet, pane.“ Scéna se měla odehrávat za účasti Veronicy (Kristen Bell) a nejmenovaného „muže jejího života“. Nakonec vše dopadlo trochu jinak. Finální verze scénáře scénu s číšníkem neobsahovala, a tak dárce Steven Dengler místo toho dostal svůj „štěk“ jako vlogger z YouTube. Uvádí virální video s Jamesem Francem větou „Let's get weird!“, v překladu „A teď něco ujetýho“. Ani původní věta nezůstala nevyužitá a vzniklo k ní toto parodické video, a to přímo z dílny Roba Thomase a za účasti hlavních hvězd i fanoušků projektu. (Yalka)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama