Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donovanové pátrají po Bridget, se kterou Mac někam zmizel. Když se zpráva týkající se starosty Ferratiho objeví živě v televizním vysílání, Ray začne propadat panice, protože je mu jasné, že Bridget hrozí smrt. Ozve se mu Mac a zavede ho k Bridget, kterou schovává v motelu. Ve chvíli, kdy dojde k shledání Raye s Bridget, z venku se ozve výstřel, Mac právě spáchal sebevraždu. Bridget se vrací ke Smittymu. Bunchy je ve vězení. Při výslechu dostane nabídku, buď zradí svého otce a vydá jim ho, nebo ho čeká třicet let za mřížemi. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv bylo dost akcí předvídatelných, řádění Donovanů v jednom týmu potěšilo. Jen se bojím, že poslední epizoda už bude jen aftermath. To nejlepší máme podle mě za sebou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle mix krváku a černého humoru na mě dokonale fungoval a bylo by to ještě lepší, kdyby tvůrci poněkud omezili Sandy, její řeči mě fakt moc neberou. Myslím, že mi Jake jako komická postavička bohatě stačí. Solidní akce i napětí a velmi slušná atmosféra, s tím jsem musel být spokojen. ()

Reklama

Reklama