Reklama

Reklama

An Alien Claymation

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Sci-Fi / Komedie
Velká Británie, 2012, 3 min

Režie:

Lee Hardcastle

Scénář:

Lee Hardcastle

Hudba:

Dave Andrews

Obsahy(1)

Světe, napni své smysly. Mimozemští tvorové přistáli na naší planetě a k tomu mají zvláštní choutky spojené s miminky a mikrovlnou troubou. (Tom_Lachtan)

Recenze (17)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dvě změny oproti normálu. Místo zombie jsou mimozemšťani. A pokoje na konci tentokrát nebudou vymalovány červeně, ale budou na zeleno. Jinak Hardcastle drží svůj vysoko nastavený standard. O plastelínová jatka nás neochudil ani tentokrát. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obvykle téhle Plastelínové animaci neholduji, ale tenhle 3 minutový kraťas je super! Útok mimozemšťanů s podivnými chouťky dávat miminka do mikrovlnky:D Celkem slušný a vtipně podaný masakr a hlavní hrdina tam předvádí až prekvapivě solidní likvidace no a finální věta rozseká smíchem asi každého. 7/10. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Lee Tvrdohrad je polobůh, další jeho neskutečně vtipné a sarkastické video, tentokráte o Vetřelcích / mimozemšťanech / Alienech / ufounech / rodičích Aťky Janouškové / emzácích / nepozemšťanech a i tentokrát je to prostě skvělý. Obávám se, že odteď výrobci mikrovlnek budou muset přidávat do návodu větu "Děti nepatří do mikrovlnné trouby" PS: komentář i hodnocení zdeš první, odkaz na video klasicky v diskusi ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Plastelínový masakr připomene, že Marťani v Mars útočí měli zelenou krev. Oceňuji animaci, která je u plastelíny vždy náročná, ale že by šlo o nějakou originální bombu, to rozhodně ne. Nejlepší je konec, který si hvězdu rozhodně zaslouží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle mimozemský plastelínový masakr byl opravdu dobrý. Otec je pro všechny případy dobře připravený a žádná UFO invaze jej nemůže překvapit. Zvláště když se jeho dítě ocitne v nesnázích, je připraven rozpoutat hotové „zelené peklo“. Lee Hardcastle si nevedl vůbec špatně, akce – humor – dobrá hudba, to všechno je tu k mání. Jen škoda, že to trvalo tak krátce. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nielen matky sú ( ako je vo svete zaužívané ) zdrojom rodičovskej lásky. Aj tatkovia vedia, čo robiť, pokiaľ ich k tomu niečo donutí. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Na krátkomertážnych filmoch sa v podstate nedá poriadne nasmiať. Výnimka potvrdzuje pravidlo ! Po tom čo som zhliadol Alien Claymation som zostal milo prekvapený. Veľmi originálny príbeh, vhodne doprevádzajúca hudba, jednoducho som dostal čo som očakával (a možno aj niečo viac). 80%. ()

Reklama

Reklama