Reklama

Reklama

Louis C.K.: Můj ty Bože!

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Oh My God
USA, 2013, 56 min

Režie:

Louis C.K.

Scénář:

Louis C.K.

Kamera:

Paul Koestner

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Obsahy(1)

Trojnásobný nositel ceny Emmy® Luis C.K. je zpět na HBO ve svém čtvrtém sólovém stand-up speciálu, který převedl před živým publikem v Celebrity Theatre v Phoenixu v Arizoně. A byla to noc plná zcela nových skečů, mládeži naprosto nepřístupná! Nažhavený komik ve své show řeší taková témata, jakými jsou stárnutí, úspěch, potravní řetězec, zvířátka, rozvod, první rande, divné vtipy, úpadek morálky, vraždy a smrtelnost. Tak přesně na to se můžete těšit v komediální show, s níž přichází Louis C.K. (HBO Europe)

(více)

Recenze (26)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Minulé vystoupení mi přišli lepší v osobních příhodách, které se vztahovali k nějaké celospolečenské záležitosti nebo osobní zkušenosti. Tady mi přijde, že většinou jde jen o myšlenku, která nemá to pozadí. Nejsem puritán, aby mi vydil stále omílaný asshole, ale chtěl bych u toho mít nějakou náročnější myšlenku. Podobný postup mi přijde u Rickyho Gervaise, kde jeho poslední stand-upy trpěli podobnou proměnou. Vytáhnout něco, co šokuje, protože to šokuje. Proti tomu sice stojí tři, čtyři povedené příhody, u který jsem se zasmál, ale bylo toho málo. Nebo mi prostě tento výstup nesedl humorem celkově. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Louis C.K je pre mňa Stand Up Boh. Jeho humor zbožňujem, rovnako ako jeho schopnosť dokonale prekročiť hranicu morálnej a etickej únosnosti. Problém s jeho novým Stand- Up vystúpením - a je to čisto subjektívna záležitosť - je ten, že tento krát prešiel k určitému nazeraniu na život než vyslovene na zážitky na ktorých aplikoval svoje videnie sveta - čo robilo jeho výstupy osobnejšími a vtipnejšími. Tým nehovorím že tento je zlý, alebo že by som sa pri ňom nesmial. Lenže som čakal niečo oveľa neúnosnejšie ako to čo som dostal. Niečo čo by ma prinútilo vidieť zase raz svet pohľadom tohto 45 ročného, ryšavého tučka, ktorý vie parádne kričať Fuck na akýkoľvek druh žijúci na tejto planéte. ()

Reklama

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Zábavná záležitost, která zabere jen hodinu času, ale za to, hodně dobré zábavy. Je potřeba říci, že už to není takové jaké to bývávalo, nicméně Louis je rozhodně stand-upový pán, který se nemusí za nic stydět, možná za svůj život, zážitky, rodinu atd :D :D Je úžasné, jak si člověk dokáže dělat srandu sám ze sebe a vůbec to neřeší... šílený humor a jako vždy, trošku k zamyšlení 80% ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem, prečo mnohí ohodnotili "Oh my God" ako Louieho slabší stand-up. Sám som si totiž v prvých minútach hovoril: "Čo to je? Niečo mi tu sakra nesedí. Louie je akýsi iný. Je nesvoj? Vyzerá to, akoby sa hral na niekoho, kým nie je!" Ale nebolo to tak. Niekde v 10. minúte som si uvedomil, čo sa skutočne deje: "Modré tričko namiesto čierneho, optimistickejšie vtipy. Žeby Louie... Je možné že by... Bol šťastný?" A o to tu naozaj ide; Louie sa na nič nehrá, stále je sprostý v jazyku, plný múdrosti v obsahu a úprimný ako kedysi, no zmenil sa v inom. Posunul sa v živote ďalej, opäť o čosi zmúdrel a život ho zrejme začal baviť viac, ako zvyčajne. Áno, jeho humor o kúsok zmenil uhol, ale keďže je rovnako vtipný a k pointe, nemám mu to prečo vyčítať. Vlastne sa z neho teším :-) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

zatím poslední Louieho vystoupení mi přišlo zřejmě nejslabší (zčásti možná proto, že už mu obě dcerky, kterým bylo v předchozích stand-upech věnováno hodně prostoru, trochu vyrostly, a tudíž s nimi Louie už nemá tolik legračních zážitků - Oh My God proto není zdaleka tolik osobní jako předešlé show).. ale i přesto je zde spousta povedených vtipů a především několik životních postřehů, postojů, názorů či mouder, co by se daly tesat do kamene.. na další vystoupení tohohle jedinečného chlapíka si moc rád počkám.. slabší 4* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama